Darmowy Bonus do 1000 zł dla użytkowników od Trading 212
Re: Darmowy Bonus do 1000 zł dla użytkowników od Trading 212
w jakim czasie Państwo realizują wypłaty od momentu decyzji inwestora?
czy w Święto polskie jak dzisiaj przelewacie środki?
ile czasu trwa ta cała procedura do momentu otrzymania pieniędzy?
czy w Święto polskie jak dzisiaj przelewacie środki?
ile czasu trwa ta cała procedura do momentu otrzymania pieniędzy?
-
- Bywalec
Drogi pr7emo,
Twoja wypłata zostanie zrealizowana tego samego dnia, w którym została zlecona. Oczywiście pracujemy również w święta, a płatności przetwarzane są 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu.
Jeśli zleciłeś wypłatę przelewem bankowym, to zaksięgowanie środków na twoim koncie zajmie jeden dzień roboczy. Posiadamy rachunek w Banku Pekao. W przypadku wypłaty na konto PayPal pieniądze księgowane są w ciągu jednej godziny, a wypłaty kartą kredytową zajmują zazwyczaj 2 dni robocze.
Mam nadzieję, że moja odpowiedź była pomocna. W razie jakichkolwiek pytań, proszę o kontakt.
Twoja wypłata zostanie zrealizowana tego samego dnia, w którym została zlecona. Oczywiście pracujemy również w święta, a płatności przetwarzane są 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu.
Jeśli zleciłeś wypłatę przelewem bankowym, to zaksięgowanie środków na twoim koncie zajmie jeden dzień roboczy. Posiadamy rachunek w Banku Pekao. W przypadku wypłaty na konto PayPal pieniądze księgowane są w ciągu jednej godziny, a wypłaty kartą kredytową zajmują zazwyczaj 2 dni robocze.
Mam nadzieję, że moja odpowiedź była pomocna. W razie jakichkolwiek pytań, proszę o kontakt.
- ForexTig3r
- Maniak
Platforma bardzo mi się podoba, bardzo szybka realizacja zleceń.
Co można by poprawić to trochę spready no i trochę zagmatwana jest ta realizacja zleceń - trzeba pokombinować jeśli ustawi się zatrzymanie dla otwartej pozycji i chce się jednocześnie ustawić zlecenie oczekujące dla tej samej pary.
Co można by poprawić to trochę spready no i trochę zagmatwana jest ta realizacja zleceń - trzeba pokombinować jeśli ustawi się zatrzymanie dla otwartej pozycji i chce się jednocześnie ustawić zlecenie oczekujące dla tej samej pary.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
a jakie są koszty wole tak juz pytać by nie było jak w Armada spread niby malutki ale dodatkowe koszty w wysokości 4 euro od 1 lota są kilka krotnie wieksze od samego spreadu
Armada to broker STP wiec spread jest rynkowy, a broker zarabia na prowizji od transakcji. Trading 212 to broker MM wiec jego zarobek jest wkalkulowany w spread i w takich przypadkach koszty zazwyczaj sa większe.
Więcej masz tu:
http://www.trading212.com/pl/Instrumenty-handlowe/
Więcej masz tu:
http://www.trading212.com/pl/Instrumenty-handlowe/
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
- Stały bywalec
no niestety wypłaty nie sa ekspresowe ... zlecilem wyplate w czwartek o 10,53 i do dzis nie przyszla ( na paypal wyplata gdzie ksiegowanie jest natychmiastowe )
- Trading 212
- Stały bywalec
Dragonek43 - dziękuję za zgłoszenie tej sytuacji.
Jeżeli chodzi o PayPal - księgowanie trwa do jednego dnia roboczego (nie zależy to niestety od nas, a od PayPal - czasami jest to chwila, a czasami - właśnie wskazany dzień roboczy). Poproszę o sprawdzenie tego przez nasz dział płatności (będzie to możliwe jutro w ciągu dnia), następnie przekażemy informację e-mailowo co dokładnie dzieje się z tą, konkretną płatnością.
Oczywiście przepraszam za niedogodności z tym związane, mogę natomiast zapewnić, że nie opóźniamy w żaden sposób wypłat środków. Dlatego proszę o zaczekanie na wyjaśnienie tej sprawy i z góry dziękuję za cierpliwość.
Jeżeli chodzi o PayPal - księgowanie trwa do jednego dnia roboczego (nie zależy to niestety od nas, a od PayPal - czasami jest to chwila, a czasami - właśnie wskazany dzień roboczy). Poproszę o sprawdzenie tego przez nasz dział płatności (będzie to możliwe jutro w ciągu dnia), następnie przekażemy informację e-mailowo co dokładnie dzieje się z tą, konkretną płatnością.
Oczywiście przepraszam za niedogodności z tym związane, mogę natomiast zapewnić, że nie opóźniamy w żaden sposób wypłat środków. Dlatego proszę o zaczekanie na wyjaśnienie tej sprawy i z góry dziękuję za cierpliwość.
Trading 212
jeżeli zrobią spadek na usdjpy to również opiszę jak wygląda kwestia czekania na wypłatę środków 

- jasonbourne
- Pasjonat
Mam już konto rzeczywiste, ze zweryfikowanym dowodem, jakie dane trzeba wysłać żeby dostać ten 1000 zł? Login?
I druga rzecz, czemu nie ma wykresów 5-minutowych?
I druga rzecz, czemu nie ma wykresów 5-minutowych?
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
-
- Stały bywalec
wypłaty bardzo szybkie , na drugi dzien pieniadze były na koncie paypal. Goraco Polecam !
-- Dodano: wt 05-11-2013, 10:43 --
. Zeczywiscie wypłata nastapiła w ciagu 24h . przepraszam za kłopot
-- Dodano: wt 05-11-2013, 10:43 --
dziekuje juz wszystko wyjasnione, myslalem ze panstwo mi wysla na paypal ktory podałem , a nie na e-mail ktorym zakładałem kontoTrading 212 pisze:Dragonek43 - dziękuję za zgłoszenie tej sytuacji.