Darmowy Bonus do 1000 zł dla użytkowników od Trading 212

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Dominika Appelman
Bywalec
Bywalec

Re: Darmowy Bonus do 1000 zł dla użytkowników od Trading 212

Nieprzeczytany post autor: Dominika Appelman »

jasonbourne pisze:Mam już konto rzeczywiste, ze zweryfikowanym dowodem, jakie dane trzeba wysłać żeby dostać ten 1000 zł? Login?

I druga rzecz, czemu nie ma wykresów 5-minutowych?
Drogi jasonbourne,

Faktycznie to jest dobry pomysł, aby był 5 minutowy wykres na platofirmie. Sytuacja wygląda tak, że wykresy są na etapie istotnych ulepszeń. Powiadomię nasz zespół badań i rozwoju o twoim zapytaniu i mam nadzieję, że zostanie ono wykonane. Jeżeli chodzi o bonus proszę o wysłanie do mnie nazwę użytkownika twojego konta rzeczywistego i postaram się abyś otrzymał bonus w ciągu pięciu minut.

Pozdrawiam
Dominika

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

Dominika Appelman pisze: Faktycznie to jest dobry pomysł, aby był 5 minutowy wykres na platformie. Sytuacja wygląda tak, że wykresy są na etapie istotnych ulepszeń. Powiadomię nasz zespół badań i rozwoju o twoim zapytaniu i mam nadzieję, że zostanie ono wykonane. Jeżeli chodzi o bonus proszę o wysłanie do mnie nazwę użytkownika twojego konta rzeczywistego i postaram się abyś otrzymał bonus w ciągu pięciu minut.
Ja już wczoraj otrzymałem bonus. Już go zresztą powiększyłem do 20000.:) Oczywiście żart.

-- Dodano: wt 05-11-2013, 23:38 --

Na platformie brakuje dwóch funkcji:
a) możliwość ustawiania SL i TP przed otworzeniem transakcji, a nie dopiero po
b) widoku SL i TP na wykresie
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Dominika Appelman
Bywalec
Bywalec

Drogi jasonbourne,

Można łatwo ustawić zamówienia: Limit i zatrzymanie (łącznie z Entry stop), OCO, Trailing stop i zamówienia warunkowe (Jeżeli/To) z zakładki zamówienia oczekujące. Można to zobaczyć na zrzucie ekranu.

Pozdrawiam
Dominika
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Witam!

Czy jeśli wypłacę zyski, to bonus przepada? Czy mogę tradować pozostałą kwotą nadal? Czy wraz z zakończeniem promocji, aktualnie 30 listopada, bonus zostaje cofnięty?

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

up
Trading 212 pisze: @Midas, oto odpowiedzi:

2. Kolejną zasadą jest to, że kwota wypłaty to min. 100 zł. Czyli można zarobić np. 500 zł, wypłacić je, a potem dalej obracać swoim bonusem i wypłacać kolejne zyski.

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Dzięki Midas...!

PS. A jak to się wypłaca???

PS. 2. Już znalazłem...

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

Syfna ta platforma, przynajmniej dla mnie. Grałem dzisiaj shorta na E/U, ustawiłem sobie TP tymi zleceniami, ale jakoś zamknąłem wcześniej. Trudno, że przed tym zjazdem, ale bywa. Problem w tym że to zlecenie zamknąłem sobie wcześniej, a to "zlecenie TP jako kup" zostało no i teraz patrzę a tu -300 zł na minusie. Niby nic się nie stało, bo i tak bonusowe, ale na normalnych platformach jak się zamyka transakcję to znika i SL i TP a tutaj te dziwne zlecenia jeszcze zostają. Jak mi się będzie chciało pewnie i tak odrobię te -300 zł, co nie zmienia faktu, że platforma mogłaby być lepsza, a nie taka zamotana.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Dominika Appelman
Bywalec
Bywalec

Witaj jasonbourne

Tak, mogę sobie wyobrazić, jak to się stało. Użyłeś typ zamówień oczekujących, które nie jest automatycznie anulowane. Nasza platforma zapewnia możliwość tworzenia złożoną kombinację zamówień oczekujących, które są używane głównie przez naszych traderów- ekspertów.
Istnieje bardzo prosty sposób aby ustawić stop lossa i limitu na otwartej pozycji. Na początku każdej otwartej pozycji jest ikona zegara. Trzeba tam kliknąć i będziesz w stanie określić swój poziom wyjściowy lub kwotę, jaką można zyskać lub stracić.
Problem widzę, że wynika z tego, że w związku z naszą promocją zacząłeś handel na koncie rzeczywistym bez praktykowania na koncie demo. Mając to na uwadze, zdecydowaliśmy zrekompensować stratę. Możesz znaleźć te środki na swoim koncie realnym :)

Pozdrawiam
Dominika

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Zastanawia mnie, dlaczego zdecydowaliście się na własne rozwiązanie, gdy na rynku dostępnych i dopracowanych jest parę dobrych platform.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Nad czym tu się zastanawiać? Powody mogą być dwa: 1) koszty, 2) chęć tworzenia oprogramowania wg własnego 'widzi-mi-się', które będzie docelowo spełniać zachcianki klientów brokera (i nikt nie powie, że czegoś się nie da lub że nie planują tego wprowadzić).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ