DayTrading: Środa 06.11.2013
- roberttheus
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 06.11.2013
nie podoba mi się to ... jest spadkowy kanał w ramach flagi więc wzrosty będą??!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
windsurfing na falach trendu
kwiwi ja kprzejda 8390 i zamkna 1 h nad to trzeb zamknac S bo moga nam zrobic jeszcze wyjazd na 340
jeszcze dane z KAngura jakies wiesci co sie spodziewaja bo ostnio wyczytalem na KIWI i sie sprawdzilo
jeszcze dane z KAngura jakies wiesci co sie spodziewaja bo ostnio wyczytalem na KIWI i sie sprawdzilo
raczej osłabienie... zwiększenie bezorobociaNowy123 pisze:kwiwi ja kprzejda 8390 i zamkna 1 h nad to trzeb zamknac S bo moga nam zrobic jeszcze wyjazd na 340
jankes z dodatkiem lepszego paliwa rakietowego wodór/tlenpr7emo pisze:łopatologiczny ten wykres heheChris.ldn pisze:

djf
Spoko Stary,ZielonaMgielka pisze:
Bez urazy. Tak mam ze kwestionuje dzialanie wszystkich "skutecznych" systemow opartych na wskaznikach wyciaganych z historii kursu- mowi ci cos curve-fitting?
Curve fitting, to jakaś gra perwersyjna? Jeszcze nie brałem w niej udziału, chyba jestem konserwatystą.

Chyba masz na myśli coś takiego. Historia kreuje przyszłość?
Moja nawiedzona ciotka wspominała o grzechu pokoleniowym, który ponoszą następne pokolenia, totalna szajba
Ostatnio zmieniony 06 lis 2013, 20:56 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
chyba coś w stylu ice dockingBemowo1 pisze:Spoko Stary,ZielonaMgielka pisze:
Bez urazy. Tak mam ze kwestionuje dzialanie wszystkich "skutecznych" systemow opartych na wskaznikach wyciaganych z historii kursu- mowi ci cos curve-fitting?
Curve fitting, to jakaś gra perwersyjna? Jeszcze nie brałem w niej udziału, chyba jestem konserwatystą.

moze na ! h zrobi RGR na KIWI
-
- Fanatyk
witaj,Bemowo1 pisze:Spoko Stary,ZielonaMgielka pisze:
Chyba masz na myśli coś takiego. Historia kreuje przyszłość?
Moja nawiedzona ciotka wspominała o grzechu pokoleniowym, który ponoszą następne pokolenia, totalna szajba
159,25 co myślisz o odwrocie ?

czarujesz ?Nowy123 pisze:raz dwa trzy i ruszamy na 8360 na KIWI

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- kaktus3000
- Gaduła
Każda z tych informacji/wystąpień jest ważna. Jednak jeśli obniżą stopy to od 13:45 należy obowiązkowo mieć cały dzień wykres przed oczami, więc parkuj dość częstoTakitam pisze:Tak wyprzedzając fakty. Jutro będą się działy ciekawe rzeczy ale nie wiem, które będzie ważniejsze.
13:45 Strefa Euro Decyzja ECB ws. stóp procentowych
14:30 Strefa Euro Konferencja prasowa po posiedzeniu ECB
20:00 Strefa Euro Wystąpienie publiczne szefa ECB (Mario Draghi)
Jest to dla mnie istotna informacja bo będę w terenie i muszę gdzieś szybko zaparkować w tych godzinach