pedro pisze:czarujesz ?Nowy123 pisze:raz dwa trzy i ruszamy na 8360 na KIWI![]()
czary nie wyszly

pedro pisze:czarujesz ?Nowy123 pisze:raz dwa trzy i ruszamy na 8360 na KIWI![]()
szamana trzeba zmienicNowy123 pisze:pedro pisze:czarujesz ?Nowy123 pisze:raz dwa trzy i ruszamy na 8360 na KIWI![]()
czary nie wyszlybylo blisko by przejsc 375
mowa o rzeźniku, podwójny szczyt, aż prosi się o zwałęTomasz196407 pisze:witaj,Bemowo1 pisze:Spoko Stary,ZielonaMgielka pisze:
Bez urazy. Tak mam ze kwestionuje dzialanie wszystkich "skutecznych" systemow opartych na wskaznikach wyciaganych z historii kursu- mowi ci cos curve-fitting?
Curve fitting, to jakaś gra perwersyjna? Jeszcze nie brałem w niej udziału, chyba jestem konserwatystą.
Chyba masz na myśli coś takiego. Historia kreuje przyszłość?
Moja nawiedzona ciotka wspominała o grzechu pokoleniowym, który ponoszą następne pokolenia, totalna szajba
159,25 co myślisz o odwrocie ?
i z kanału godzinowego dawno temuroberttheus pisze:złoto wybiło z kanału. niestety
na h1, słodko wygląda, h4 jednak wciaz S. - h1 https://www.tradingview.com/x/xRUDHaTV/Bemowo1 pisze:i z kanału godzinowego dawno temuroberttheus pisze:złoto wybiło z kanału. niestety
roberttheus pisze:złoto wybiło z kanału. niestety
A ja złota nawet nie dotknę miejsce w jakim jest ..... loteriaNowy500 pisze:roberttheus pisze:złoto wybiło z kanału. niestety
cięzko powiedzieć, ja czekam na wylamanie konsoli. zagram na zlocie przy naprawde wypas okazji, to jest ciezki temat, z 2 razy w miesiacu moze na tym instrumencie mam pozycje. Osobiscie licze na spadki.
mam tak samo,Bemowo1 pisze:A ja złota nawet nie dotknę miejsce w jakim jest ..... loteriaNowy500 pisze:roberttheus pisze:złoto wybiło z kanału. niestety
cięzko powiedzieć, ja czekam na wylamanie konsoli. zagram na zlocie przy naprawde wypas okazji, to jest ciezki temat, z 2 razy w miesiacu moze na tym instrumencie mam pozycje. Osobiscie licze na spadki.
pedro pisze:czarujesz ?Nowy123 pisze:[quote="pedrouote="Nowy123"]raz dwa trzy i ruszamy na 8360 na KIWI![]()