Wuza Daytrading, 10k $ Real, podsumowanie str. 79

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Re: Wuza Daytrading, 10k $ Real.

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Szwajcar pisze:Wuza
Trochę w kość daje Ci ta pozycja na EurUsd.
Na Twoim miejscu zamknąłbym trochę z 2 loty a z resztą czekał jak spadnie.
Lepiej nie podejmować gwałtownych ruchów. Trzeba wystudzić emocje i poczekać trochę jak spadnie.
To już jest trochę euforia i myślę, że w niedługim czasie będzie nagły spadek 300 pips. Odwrócą tak jak 10 lipca.
Było 420 pips ruchu. Myślę tak, bo poziomy 1.3400-1.3500 nie były ostatnio wcale handlowane i tam będzie zmierzał rynek.

Nie daj się wy*****ć!

Edycja Ink.
No i co znawcy tematu z Adrianoforex na czele???
Rynek teraz pokonsoliduje trochę i pójdzie do 1.3650. Potem się zobaczy co dalej.
Sytuacja powtórzyła się tak jak pisałem. Wuza rób swoje, bo tu traci ponad 80%, także z oczywistych względów będą źle doradzać.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Szwajcar pisze:
Szwajcar pisze:Wuza
Trochę w kość daje Ci ta pozycja na EurUsd.
Na Twoim miejscu zamknąłbym trochę z 2 loty a z resztą czekał jak spadnie.
Lepiej nie podejmować gwałtownych ruchów. Trzeba wystudzić emocje i poczekać trochę jak spadnie.
To już jest trochę euforia i myślę, że w niedługim czasie będzie nagły spadek 300 pips. Odwrócą tak jak 10 lipca.
Było 420 pips ruchu. Myślę tak, bo poziomy 1.3400-1.3500 nie były ostatnio wcale handlowane i tam będzie zmierzał rynek.

Nie daj się wy*****ć!

Edycja Ink.
No i co znawcy tematu z Adrianoforex na czele???
Rynek teraz pokonsoliduje trochę i pójdzie do 1.3650. Potem się zobaczy co dalej.
Sytuacja powtórzyła się tak jak pisałem. Wuza rób swoje, bo tu traci ponad 80%, także z oczywistych względów będą źle doradzać.
Gratulacje. Masz ode mnie medal i paczke solonych orzeszkow zebys mial co chrupac nastepnym razem kiedy bedziesz wylewal tu swoj jad. :564:

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Bez spiny panowie )

Mamy długi weekend, korzystajcie z ostatnich dni względnego ciepła. Jakiś spacer, zamknięcie sezonu rowerowego a wieczorem dobre winko i trochę więcej luzu.

Awatar użytkownika
uciekinier
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: uciekinier »

Wuza niebawem 21 listopada i koniec zarządzania obecnym kontem. Kiedyś coś pisałeś o prowadzeniu bloga. Masz jż jakąś konkretną wizje ? A może jest już takowy ?
Jestem Twoim fanem , nie mylić z fanatykiem :D i nadal chciałbym czytać i obsewować Twoje poczynania. Ostatnio troszeczkę klimat w temacie Twojego dziennika jakiś taki nerwowy, więc bardziej ograniczam sie do czytania niż pisanai.
Doradców ci u nas dostatek ;)
Pozdrawiam życząc sukcesów i traktowania "doradców" wybiórczo i z przymrużeniem oka.
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lolek »

uciekinier pisze:Jestem Twoim fanem , nie mylić z fanatykiem :D i nadal chciałbym czytać i obsewować Twoje poczynania.
Szkoda że Wuza nie jest kobietą no nie ? :)
Bardzo dobry dziennik i gratuluje wyniku autorowi.
Ja też jestem bardzo ciekaw co przygotuje Wuza po otrzymaniu kasiory.
Mam nadzieje że powstanie z tego jakaś fajna inicjatywa.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zaccny »

Na moje oko to Wuza raczej ma już dość tych "fajnych inicjatyw" po tym co ostatnio działo się w tym wątku :-)

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

zaccny pisze:Na moje oko to Wuza raczej ma już dość tych "fajnych inicjatyw" po tym co ostatnio działo się w tym wątku :-)
Coś w tym jest, stąd pomysł bloga lub strony internetowej gdzie komentarze byłyby oddzielone w jakiś sposób od tego co pisze.
Ale to zależy w dużej mierze od tego czy będę w stanie się zdyscyplinować do pisania codziennie rano i w ciągu dnia jakiś analiz, screenów itp bo w takiej formule jak tutaj to szkoda prądu na zakładanie bloga.

Co dalej po przelewie od AM ?
Pewnie nic nowego ) większość środków chce przeznaczyć na dalsze inwestowanie, pewnie 1-2 tyg przerwy bo z tego co wiem od brokera to samo zamknięcie konta i przelania pieniędzy ma trwać około tygodnia.
Do końca roku raczej dalej AM ~ od nowego roku chyba jednak jakiś Polski broker, na tą chwilę najbliżej mi do oferty BRE forex ale zobaczymy jeszcze co się wydarzy.
Jeżeli uda mi się znaleść jakieś ciekawe studia podyplomowe o tematyce związanej z rynkami kapitałowymi to możliwe, że to będzie kolejny cel ) Ale jak narazie po przejrzeniu kilku ofert, w tym SGH to program takich studiów jest tak żałośnie słaby, że chyba naprawdę są to opcje na zasadzie zapłać nam 10 tys zł dostaniesz ładny papierek za zaliczenie 3ch przedmiotów w rok.
Gdzieś może pojawiła się opcja stażu w Deutche Banku, ale to wiązałoby się z wyjazdem do Niemiec i narazie to tylko bardzo mało sprecyzowana szansa :)

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Wuza podlacz nawe konto pod myfxa albo FF proooooosimy;)
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
Above
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Above »

Wuza pisze: Gdzieś może pojawiła się opcja stażu w Deutche Banku, ale to wiązałoby się z wyjazdem do Niemiec i narazie to tylko bardzo mało sprecyzowana szansa :)
Swoje zarobiłeś...jesteś w stanie się utrzymać w czasie stażu (z resztą tam zdaje się są płatne). I możesz też inwestować w trakcie. Ja bym jechał na staż do DeutcheBank :)

Jakkolwiek wybierzesz, powodzenia! :)
"...It's amazing. You've got it all on only...three pages.
You know what would happen if this fell into the wrong hands?
...
You named me?!
Right there along with the rest of them?!..."

Awatar użytkownika
Nemojimmy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Nemojimmy »

Wszystko w sumie zależy od tego jakie warunki zaproponował Deutsche Bank,bo jeżeli to naprawdę "cos" to warto spróbowac.

ODPOWIEDZ