Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ
Re: Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTA
Sentyment raczej słabo obrazuje sytuację w skali godzinowej, no ale nie zamierzam się z Tobą kłócić. EOT
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Człowiek, czynnik ludzki ma jedną przewagę nad każdym EA - inteligencje. Robot zagra każdy setup, każdy, człowiek nie, czasami nie zagra, bo coś mu się podświadomie nie podobało, nie leżało, intuicja wypracowana przez doświadczenie powie uważaj, coś nie gra, i ta cecha moim zdanie kładzie wszystkie EA na łopatki porównując z człowiekiem. Ea do zarządzania pozycji ok, do samodzielnego grania w długiej perspektywie być może, ale pod nazdzorem
Oczywiście to moje zdanie wynika z mojej małej wiedzy odnośnie EA, ale takie EA o których piszecie takie własnie chyba są. Są pewnie EA zarabiające ogromne siano, ale tam pewnie siedzi sztab jajogłowych i non stop je optymalizuje i nadzoruje, więc nie są do końca samodzielne chyba, takie ułatwiacze w klikaniu.

Gdy koncepcja gry jest prosta i klarowna, jeżeli sprawdzi się na historycznych danych
i po forward testach nie będzie traciła to masz system, który zarabia przez długi okres czasu.
Pisałem i widziałem strategie działające non stop przez 5 lat na rynku opcji bez żadnej ingerencji.
Często jest tak, że 1 koncepcja nie działa tak jak powinna , wtedy spędza się czas by zobaczyć
gdzie i jak usprawnić, gdzie zniwelować doły albo dlaczego traci. Dokłada się warunki a na koniec
jest strategia która młóci rynek
i po forward testach nie będzie traciła to masz system, który zarabia przez długi okres czasu.
Pisałem i widziałem strategie działające non stop przez 5 lat na rynku opcji bez żadnej ingerencji.
Często jest tak, że 1 koncepcja nie działa tak jak powinna , wtedy spędza się czas by zobaczyć
gdzie i jak usprawnić, gdzie zniwelować doły albo dlaczego traci. Dokłada się warunki a na koniec

Każdy chce mieć pieniądze, ale pieniądze nie zawsze chcą każdego 

a nie jest tak ze im bardziej komplikujemy strategie, poprzez dawanie filtrów i warunkow to pogarsza nam wynik? przeciez w nieskonczonosc nie bedziemy dawali warunkow. A rynek sie ciagle zmienia..Tymek pisze:Często jest tak, że 1 koncepcja nie działa tak jak powinna , wtedy spędza się czas by zobaczyć
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Opisałem metodę firmy, w której pracowałem.
Przy tysiącach zleceń na minute nie ma to większego znaczenia.
Przy tysiącach zleceń na minute nie ma to większego znaczenia.
Każdy chce mieć pieniądze, ale pieniądze nie zawsze chcą każdego 

eeeeee tam zobaczcie tą nowość na allegro: http://allegro.pl/skuteczny-system-fore ... 18973.html
Na pierwszy rzut oka wygląda dobrze. Ciekawie jak prezentuje się w praktyce. Gdyby ktoś byłby chętny do zrobienia zrzutki na ten system piszcie.
A jak wyglądałaby zrzutka 

Zdanie klucz.

snagit
Czytaj. Masz system, przeszedłeś szkolenie ale jakby co to musisz decydować sam żeby stwierdzić, że właśnie zmieniają się warunki rynkowe.

snagit
Czytaj. Masz system, przeszedłeś szkolenie ale jakby co to musisz decydować sam żeby stwierdzić, że właśnie zmieniają się warunki rynkowe.
-
- Gaduła
Kurde, albo ja czegoś nie kminię, albo coś ze mną nie haloade25 pisze:eeeeee tam zobaczcie tą nowość na allegro: http://allegro.pl/skuteczny-system-fore ... 18973.html

Zarabiając ze 15 tyś miesięcznie, tj jak wyszło z moich skromnych wyliczeń sprzedawca zarobił na tym systemie od początku roku do dzisiaj 141 954,3, mając zajebisty system, kto by się bawił w jakąś sprzedaż na allegro za marne 459??? Chyba, że ktoś nie wierzy w sukces owego systemu i sprzedaje go za takie marne grosze (porównuję to z zyskiem 15k PLN miesięcznie)
Ps. Ja bym zgarnął z milion ew. 2 miliony profitu, a resztę przekazywał na cele charytatywne i potrzebującym

Pozdrawiam i pipsów życzę