BO & FBO

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Re: BO & FBO

Nieprzeczytany post autor: bfx »

Damfry pisze:Robi wielkie wrażenie, szczególnie że to robot z tematyką S/D :) Porób rzetelne testy i na ebay za 100$, przy takich wynikach i nie wielkiej cenie 1.000.000$ w ciągu paru miesięcy na samej sprzedaży.
Hehe. Jak będzie chodził tak jak bym chcaił to nie sprzedam go nawet za 1.000.000$ :D Myślę że za jakieś 2 tygodnie go skończę. Wtedy się wyjaśni.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"

jbm8
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jbm8 »

Zwiększaj stopniowo lota, pięknie. Cieszy mnie taki widok. Ale wklej cały test :D

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

jbm8 pisze:Zwiększaj stopniowo lota, pięknie. Cieszy mnie taki widok. Ale wklej cały test :D
W sumie to jeszcze nie był test. Odpaliłem go żeby wyłapac błędy a on mnie ładnie zaskoczył... Testy jak skończę.

Ral1n
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ral1n »

Hehehe, elegancko. Pogratulować. :564:

A propos TP - to ok, jasne 50% candle D1. Jak najbardziej. Pozdro.

EDIT: Już od dawna myślę o robocie, muszę tylko człowieka odpowiedniego znaleźć, który by zrobił to na czym Ty bazujesz plus jeszcze jeden szczegół, żeby cały wykres zbierał. :wpale: :rofl: :516:

Ral1n
Pasjonat
Pasjonat

Aaaa, jeszcze do mojego pytania TP...

E/U:

Najpierw było tak:

Obrazek

Potem tak:

Obrazek

Dobranoc, spokojnego weekendu. :-)

jbm8
Gaduła
Gaduła

bfx pisze:
jbm8 pisze:Zwiększaj stopniowo lota, pięknie. Cieszy mnie taki widok. Ale wklej cały test :D
W sumie to jeszcze nie był test. Odpaliłem go żeby wyłapac błędy a on mnie ładnie zaskoczył... Testy jak skończę.
To kończ i wklejaj i tylko nie daj się na pw jak ktoś ci zaoferuje jakąś promocje. Jak masz dobry patent do go broń bo ludzie często z dupy potrafią nawinąć komuś makaron taki że sam będziesz już liczył zera na jeszcze nie założonym koncie :D Jest tu parę osób godnych zaufania więc działaj na tym polu ostrożnie,tak żebyś nie został potem na lodzie.

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Dzieki za ostrzezenie. Postaram sie nie byc taki latwy :)
Wracajac do tematu, nzdusd buy 0.825. Jak nie rusza w nocy do gory to wyjde z tej pozycji.

jbm8
Gaduła
Gaduła

Tu nie chodzi o to i tu nie ma nic do śmiechu. Lepiej zrób jakiś porządny szablonik plus proste opisy co i jak i wędruj z tym do firm z branży, oczywiście wcześniej zabezpieczając się umową/lojalką, green7 gdzieś tu pisał co trzeba przy tego typu sprawach. Tu nie ma zmiłuj, no chyba że lubisz jak twoja praca pójdzie w świat a ty nic na to nie będziesz mógł poradzić. Działaj tylko z firmami z branży.

A kiwi jest na razie w szarym polu niczego, jak dziś po 24 zamkniemy świece D1 to tak w poniedziałek można coś podziałać.

Ral1n
Pasjonat
Pasjonat

Ja bym na jego miejscu z nikim się niczym nie dzielił !!! Po co ma dorabiać masonerię... mało im jeszcze...

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

Ral1n pisze:Ja bym na jego miejscu z nikim się niczym nie dzielił !!! Po co ma dorabiać masonerię... mało im jeszcze...
Trochę ciasne myślenie masz... Przy dobrze sporządzonej umowie od instytucji może wyciągnąć kasę która nie jest obciążona żadnym ryzykiem. Masz tak efektywną maszynkę, to idziesz i negocjujesz kaskę z pięcioma zerami +
Znajomy mi opowiadał, ża za sam pomysł potrafią zapłacić kilkaset tysięcy, a co dopiero za gotowy produkt...
Pamiętaj że dla nich i 1mln$ zapłacić czasem to drobne, Taki Goldman obraca sporo większymi kwotami o których tu całe forum może śnic :)
Oczywiście jbm8 ma 100% racji, nie daj tu nikomu na forum żadnych informacji, bo sam się spotkałem z wyłudzaczami systemów a jest ich od groma.
Masz produkt, to sam uderzaj do instytucji i nie daj się wydymać :)

Swoją drogą, Co jest powodem (oprócz spekulacji), że dolar tak się umacnia?

ODPOWIEDZ