Hehe. Jak będzie chodził tak jak bym chcaił to nie sprzedam go nawet za 1.000.000$Damfry pisze:Robi wielkie wrażenie, szczególnie że to robot z tematyką S/DPorób rzetelne testy i na ebay za 100$, przy takich wynikach i nie wielkiej cenie 1.000.000$ w ciągu paru miesięcy na samej sprzedaży.
BO & FBO
Re: BO & FBO
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
Zwiększaj stopniowo lota, pięknie. Cieszy mnie taki widok. Ale wklej cały test 
W sumie to jeszcze nie był test. Odpaliłem go żeby wyłapac błędy a on mnie ładnie zaskoczył... Testy jak skończę.jbm8 pisze:Zwiększaj stopniowo lota, pięknie. Cieszy mnie taki widok. Ale wklej cały test
Hehehe, elegancko. Pogratulować.
A propos TP - to ok, jasne 50% candle D1. Jak najbardziej. Pozdro.
EDIT: Już od dawna myślę o robocie, muszę tylko człowieka odpowiedniego znaleźć, który by zrobił to na czym Ty bazujesz plus jeszcze jeden szczegół, żeby cały wykres zbierał.

A propos TP - to ok, jasne 50% candle D1. Jak najbardziej. Pozdro.
EDIT: Już od dawna myślę o robocie, muszę tylko człowieka odpowiedniego znaleźć, który by zrobił to na czym Ty bazujesz plus jeszcze jeden szczegół, żeby cały wykres zbierał.
To kończ i wklejaj i tylko nie daj się na pw jak ktoś ci zaoferuje jakąś promocje. Jak masz dobry patent do go broń bo ludzie często z dupy potrafią nawinąć komuś makaron taki że sam będziesz już liczył zera na jeszcze nie założonym konciebfx pisze:W sumie to jeszcze nie był test. Odpaliłem go żeby wyłapac błędy a on mnie ładnie zaskoczył... Testy jak skończę.jbm8 pisze:Zwiększaj stopniowo lota, pięknie. Cieszy mnie taki widok. Ale wklej cały test
Dzieki za ostrzezenie. Postaram sie nie byc taki latwy
Wracajac do tematu, nzdusd buy 0.825. Jak nie rusza w nocy do gory to wyjde z tej pozycji.
Wracajac do tematu, nzdusd buy 0.825. Jak nie rusza w nocy do gory to wyjde z tej pozycji.
Tu nie chodzi o to i tu nie ma nic do śmiechu. Lepiej zrób jakiś porządny szablonik plus proste opisy co i jak i wędruj z tym do firm z branży, oczywiście wcześniej zabezpieczając się umową/lojalką, green7 gdzieś tu pisał co trzeba przy tego typu sprawach. Tu nie ma zmiłuj, no chyba że lubisz jak twoja praca pójdzie w świat a ty nic na to nie będziesz mógł poradzić. Działaj tylko z firmami z branży.
A kiwi jest na razie w szarym polu niczego, jak dziś po 24 zamkniemy świece D1 to tak w poniedziałek można coś podziałać.
A kiwi jest na razie w szarym polu niczego, jak dziś po 24 zamkniemy świece D1 to tak w poniedziałek można coś podziałać.
Ja bym na jego miejscu z nikim się niczym nie dzielił !!! Po co ma dorabiać masonerię... mało im jeszcze...
Trochę ciasne myślenie masz... Przy dobrze sporządzonej umowie od instytucji może wyciągnąć kasę która nie jest obciążona żadnym ryzykiem. Masz tak efektywną maszynkę, to idziesz i negocjujesz kaskę z pięcioma zerami +Ral1n pisze:Ja bym na jego miejscu z nikim się niczym nie dzielił !!! Po co ma dorabiać masonerię... mało im jeszcze...
Znajomy mi opowiadał, ża za sam pomysł potrafią zapłacić kilkaset tysięcy, a co dopiero za gotowy produkt...
Pamiętaj że dla nich i 1mln$ zapłacić czasem to drobne, Taki Goldman obraca sporo większymi kwotami o których tu całe forum może śnic
Oczywiście jbm8 ma 100% racji, nie daj tu nikomu na forum żadnych informacji, bo sam się spotkałem z wyłudzaczami systemów a jest ich od groma.
Masz produkt, to sam uderzaj do instytucji i nie daj się wydymać
Swoją drogą, Co jest powodem (oprócz spekulacji), że dolar tak się umacnia?