Darmowy Bonus do 1000 zł dla użytkowników od Trading 212
Re: Darmowy Bonus do 1000 zł dla użytkowników od Trading 212
faktycznie, proste.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Z grubsza przejrzałem bazę userów i z tych 246 osób minimum 100 osób jest zbanowane albo trwale nieaktywne.daromanchester pisze:Na tą chwilę 246 osób się kwalifikuje, chociaż ostatnią osobą jest przedstawiciel Armady który chyba nie skorzysta
83 osoby kwalifikują się na maksymalny bonus.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
Ładnie broker popłynie, jak wyjadacze forumowi zaczną pomnażać depo 

The only way is up
Przyznam, że bardzo optymistycznie patrzysz na umiejętności owych "wyjadaczy"TsunamiPL pisze:Ładnie broker popłynie, jak wyjadacze forumowi zaczną pomnażać depo

-
- Bywalec
Witam 
Bonus jest niewypłacałny, ale mozna wypłacić zyski bez problemów, nie ma minimalniej kwoty wypłaty, więc można wypłacić dowolną kwote.

Bonus jest niewypłacałny, ale mozna wypłacić zyski bez problemów, nie ma minimalniej kwoty wypłaty, więc można wypłacić dowolną kwote.
No to dowolną kwotę czy minimum 100 zł? Bo już się pogubiłem....Dominika Appelman pisze:Witam
-
- Bywalec
Przepraszam, ale brak minimalnej wypłaty obowiązuje tylko dla osób, które mają konta w PLN, dla pozostałych osób którzy mają konta w euro, koszty bankowe będą duże i nie ma sensu aby wypłacać małe kwoty.
- jasonbourne
- Pasjonat
Są jeszcze bonusy?
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
- Trading 212
- Stały bywalec
Tak, bonusy nadal są dostępne. Jeżeli chce Pan otrzymać bonus, proszę otworzyć u nas konto oraz poinformować o chęci uzyskania bonusu Panią Dominikę Appelman (lub po 17.00 - mnie) przez prywatną wiadomość.
Trading 212
Zgłosiłem się do konkursu, oraz otworzyłem konto i napisałem prywatną wiadomość do Pani Dominiki. Na razie czekam na odpowiedź.
Konsekwencja i żelazne zasady to droga do sukcesu