czyli co? plan już został napisany?Nowy123 pisze:tak ze zgodnie z analogiami dzis dystrybucja i odwro pownien nastapic po jakim jeszcze wyskoku HT pod fed
KANGARO doszedl ladnie do 9457 SMA 200 na h4i odbitka

czyli co? plan już został napisany?Nowy123 pisze:tak ze zgodnie z analogiami dzis dystrybucja i odwro pownien nastapic po jakim jeszcze wyskoku HT pod fed
no to spokoyeahman pisze:Krinvest - to było ironiczne jak zauważył kolega kusus.
yeahman pisze: A dane z USA w ostatnim czasie przeważały kiepskie chodzi o sprzedaż nieruchomości z -1,6% do -5,6% następnie sprzedaż detaliczna z 0,2% do -0,1% wskaźnik cen produkcyjnych 0,3% do -0,1% Zaufanie konsumentów CB z 80,2 na 71,2...
yeahman pisze: I przestań wygadywać herezje i wynajdywać dziwne założenia.
yeahman pisze: Prawda jest taka że kurs nie zachowuje się racjonalnie czyli zgodnie z otoczeniem ekonomicznym.
I mi mówisz o herezjach i dziwnych założeniach ?yeahman pisze:Kurs zachowuje się pod założenia FOMC które już od kilku dni znają grubi miliarderzy i znajomi Bena a o których Ty nie masz szans mieć nawet świadomości.
Czytaj ze zrozumieniem - formacja zrealizowala swoj zasieg a nie zostala zanegowana potrafisz to rozróźnić ???entropia pisze:Zanegowana formacja to jej po prostu brak, tak wynika z logikiZatem rysujesz coś, co nigdy nie istniało.
Zakładamy tu wszyscy, że forex to gra losowa więc nikt nie ma racji ani nie jest w błędzie - przedstawiamy swój punkt widzenia najbardziej prawdopodobny naszym pierwotnym założeniom.entropia pisze:Zanegowana formacja to jej po prostu brak, tak wynika z logikiCiapul pisze: Jak sie nie znasz, to siedź cicho, ewentualnie poczytaj, o ile oczywiscie potrafisz, cos bardziej ambitnego niz porady dla dawców kapitału. W tym przypadku sprawdź kiedy formacja zostaje zanegowana. I tak dla twojej informacji zasieg wynikający z formacji został już zrealizowany wiec nie wiem po co do niej wracać.Zatem rysujesz coś, co nigdy nie istniało.
no to wtedy polecim podwójnym szczytem - tak jak g/u D1...molmomas pisze:a ja powiem że przed spadkiem powinniśmy wyrównać szczyt na Edku
w ślad za Daxem, któremu należałaby się realizacja zysków
jak pisalem wczoraj gramy pod oslabienie USD pod FEDpedro pisze:czyli co? plan już został napisany?Nowy123 pisze:tak ze zgodnie z analogiami dzis dystrybucja i odwro pownien nastapic po jakim jeszcze wyskoku HT pod fed
i riplejek po raz... trzeci?
![]()
Kusus pisze:
Ok - mój wczorajszy punkt widzenia Edka nadal aktualny - jedyne co to może się nieco wydłużyć w czasie - zgodnie z zasadami tworzenia formacji RGR.
Ciapul pisze:Moim zdaniem za wczesnie, przy symetrycznym układzie szczyt prawego ramienia wypada mi w ok. 3780Zwiastun pisze:Też gram pod to. Zobaczymy. Właśnie odwróciłem. Ale pewnie się sparzę. Ostatnio zawsze na odwrót ;-)
https://www.tradingview.com/x/s6wZ8DrN/