To Ty przeczytaj:Ciapul pisze: Czytaj ze zrozumieniem - formacja zrealizowala swoj zasieg a nie zostala zanegowana potrafisz to rozróźnić ???
Najlepsze jest to, że sam nie potrafisz zrozumieć tego, co napisałeśCiapul pisze: W tym przypadku sprawdź kiedy formacja zostaje zanegowana.

Dam inną radę - jeśli nie chcesz być poddany krytyce, zachowaj swoje rysunki dla siebieCiapul pisze: Poza tym to co ja rysuje to moja sprawa, bo dotyczy moich, realnych pieniędzy więc jak ci sie cos nie podoba to nie czytaj i juz...

Już przedstawiłem, moim zdaniem E/U zrobi nowy szczyt lub dojdzie do górnej granicy. Ok, ale trzeba napisać, żebyście zrozumieli: ja tam widzę formacje muchu, do tego 3 LT się skrzyżowały a i na m1 RGR się zrobił:Kusus pisze:I przestać powtarzać się w kółko bo się zapętliłeś jak mucha w kiblu i ciągle to samo piszesz jakbyś wczoraj pierwszy raz wykres na oczy zobaczył. Są tematy dla początkujących i tematy o AT - poczytaj i wróć do działu DT dzieląc się z nami punktem widzenia rynku a nie jakimiś pierdołami pisząc to samo w kółko. Jak dla mnie sprawa nadaje się do OT i do Moda.
https://www.tradingview.com/x/Ji1bcr8V/