złośliwi by napisali że docenieni zostali ci co faflunią na forum a nie co piszą rzeczowopr7emo pisze:docenili nasz trud na forum

złośliwi by napisali że docenieni zostali ci co faflunią na forum a nie co piszą rzeczowopr7emo pisze:docenili nasz trud na forum
ee tam, ludzie są zgryźliwikrzychu3_1989 pisze:złośliwi by napisali że docenieni zostali ci co faflunią na forum a nie co piszą rzeczowopr7emo pisze:docenili nasz trud na forum
ja tez mam, dostałam 626pr7emo pisze:ee tam, ludzie są zgryźliwikrzychu3_1989 pisze:złośliwi by napisali że docenieni zostali ci co faflunią na forum a nie co piszą rzeczowopr7emo pisze:docenili nasz trud na forum
wziąłem sella usdjpy pro, ponieważ na zwykłych parach (bez pro) spready są za wysokiekk.dreamer pisze:ja tez mam, dostałam 626ale platforma kosmiczna, narazie nie mam czasu jej rozkminiać
e tam ameryki jeszcze nie widzialem, moze kiedys - poki co moja historia z forexem jest krotka bo tylko kilka miesiecy wiec czytam, szukam i ucze sie jak nie stracic na forexie i moze co nieco zarobic...molmomas pisze:Amerykie Łodkrył
czyli 0,1 lota?pr7emo pisze:wziąłem sella usdjpy pro, ponieważ na zwykłych parach (bez pro) spready są za wysokiekk.dreamer pisze:ja tez mam, dostałam 626ale platforma kosmiczna, narazie nie mam czasu jej rozkminiać
10000 jednostek :]