złośliwi by napisali że docenieni zostali ci co faflunią na forum a nie co piszą rzeczowopr7emo pisze:docenili nasz trud na forum
DayTrading: Wtorek 29.10.2013
- krzychu3_1989
 - Pasjonat

Re: DayTrading: Wtorek 29.10.2013
gra ktoś na NZD/CHF ?

ee tam, ludzie są zgryźliwikrzychu3_1989 pisze:złośliwi by napisali że docenieni zostali ci co faflunią na forum a nie co piszą rzeczowopr7emo pisze:docenili nasz trud na forum
- kk.dreamer
 - Pasjonat

ja tez mam, dostałam 626pr7emo pisze:ee tam, ludzie są zgryźliwikrzychu3_1989 pisze:złośliwi by napisali że docenieni zostali ci co faflunią na forum a nie co piszą rzeczowopr7emo pisze:docenili nasz trud na forum
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
a ja w tym czasie obadalem ichimoku i powiem ze to moze byc to - przynajmiej sproboje cos tym pograc bo instrukcja obslugi dosc przystepna i nadwyraz latwa...
Ichimoku - poprawilem juz linka

Ichimoku - poprawilem juz linka
wziąłem sella usdjpy pro, ponieważ na zwykłych parach (bez pro) spready są za wysokiekk.dreamer pisze:ja tez mam, dostałam 626ale platforma kosmiczna, narazie nie mam czasu jej rozkminiać
10000 jednostek :]
Było w jedną , było w drugą , teraz w trzecią i koniec , bo żeby nie być pazernym.
za chwile jeszcze tylko kabel do zamknięcia.
Wydaje mi się , że w edka mozna jeszcze spokojnie wejsc z longiem na krótki interwał , jakos mało prawdopodobne zeby po takich strzałach nie próbowali tego podklepywac do góry , ale to w perspektywie bardzie m15 i m30.

za chwile jeszcze tylko kabel do zamknięcia.
Wydaje mi się , że w edka mozna jeszcze spokojnie wejsc z longiem na krótki interwał , jakos mało prawdopodobne zeby po takich strzałach nie próbowali tego podklepywac do góry , ale to w perspektywie bardzie m15 i m30.
e tam ameryki jeszcze nie widzialem, moze kiedys - poki co moja historia z forexem jest krotka bo tylko kilka miesiecy wiec czytam, szukam i ucze sie jak nie stracic na forexie i moze co nieco zarobic...molmomas pisze:Amerykie Łodkrył
- kk.dreamer
 - Pasjonat

czyli 0,1 lota?pr7emo pisze:wziąłem sella usdjpy pro, ponieważ na zwykłych parach (bez pro) spready są za wysokiekk.dreamer pisze:ja tez mam, dostałam 626ale platforma kosmiczna, narazie nie mam czasu jej rozkminiać
10000 jednostek :]
Drodzy Panowie Panie również trejdują...