po konsoli
tyle ze co mnie martwi to zasieki na AUD USD

i taka wizja z analogia bo jesli nie to bedzie troche pipas do wyjecia i w co tu grac

-- Dodano: pn 28-10-2013, 11:12 --
chyba dzis to kiszonka poniedziałkowa
poniedziałkowy marazm
nie napisałem, że widzę na edku na h4 trend boczny, aczkolwiek nie rozumiem pojęcia wykupienia na wskaźniku RSI.yeahman pisze:Bemowo1 pisze:yeahman pisze:Moim zdanie to interwał H4 wygląda ciągle wzrostowo - jednakże obecnie jesteśmy już na oporze, a edek wyraźnie nie ma siły iść dalej. RSI wskazuje na wykupienie, zaryzykowałem pozycję krótką przy obraniu SL nieco powyżej tego kanału wzrostowego.
Troche trendu bocznego i RSI przestanie pokazywać wykupienie. Po prostu ten wskanik tak ma
Jak na H4 widzisz trend boczny to ja Cię podziwiam
Na wszystkich jest już ichimoku, jak pisałem wcześniej będę WAS katował tym wskaźnikiemlaktor pisze:Bemowo to kiedy zaczniesz to ichi dawać na wykresach?
Siedzenie z Tobą na tym seminarium i patrzenie jak tłumaczysz elliota i Twoje MA w stosunku do tenkan sen było niezapomnianym przeżyciem
Swoją droga tak jak Ci pisałem kiwi miało lukę up po czym poszło dalej do góry, 30 pipsów było do zebrania stosunkowo szybko, słuchaj się na przyszłość a nie gadaj że kiedyś nadejdzie 500 pipsów w inna stronę:P
Widzę że się na forum uspokoiło i dyskusja wygląda tak jak powinna zawsze... to miło
Pozdrawiam wszystkich nowych i starych
To siebie katujesz a nie nas ;] Nie znam nikogo kto by posługiwał się tym wskaźnikiem i zarabiał na czymkolwiek co ma funkcję czasu na osi X.Bemowo1 pisze:ujek jest w trendzie spadkowym,
pokonanie wskazanych poziomów nedźwiedziom namiesza - ujek jest jedyną parą z wielkiej japońskiej trójki ustawioną na S
-- Dodano: 28 paź 2013, 11:30 --
Na wszystkich jest już ichimoku, jak pisałem wcześniej będę WAS katował tym wskaźnikiemlaktor pisze:Bemowo to kiedy zaczniesz to ichi dawać na wykresach?
Siedzenie z Tobą na tym seminarium i patrzenie jak tłumaczysz elliota i Twoje MA w stosunku do tenkan sen było niezapomnianym przeżyciem
Swoją droga tak jak Ci pisałem kiwi miało lukę up po czym poszło dalej do góry, 30 pipsów było do zebrania stosunkowo szybko, słuchaj się na przyszłość a nie gadaj że kiedyś nadejdzie 500 pipsów w inna stronę:P
Widzę że się na forum uspokoiło i dyskusja wygląda tak jak powinna zawsze... to miło
Pozdrawiam wszystkich nowych i starych
Przepraszam na miesięcznym pakować grube L stop loss 50Kusus pisze:
Serio UJ jest ustawiony według Ciebie spadkowo? Ja tam nie widzę żadnych spadków. Przynajmniej nie na TF'ach > H4.
Jak ktoś jest ćwoku, to nie pomoże IchimokuKusus pisze:
To siebie katujesz a nie nas ;] Nie znam nikogo kto by posługiwał się tym wskaźnikiem i zarabiał na czymkolwiek co ma funkcję czasu na osi X.