DayTrading: Piątek 25.10.2013
Re: DayTrading: Piątek 25.10.2013
Kabel ze wskazaniem na dalsze wzrosty.
Poprzednia świeczka miesięczna mocny sygnał L , (obecny miesiąc akumulacja).
Poprzednia świeczka miesięczna mocny sygnał L , (obecny miesiąc akumulacja).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
co kto lubi, byleby wogule zarabiac satatystyczie w ciagu roku.karnak pisze:Czy podzielacie taki pogląd o spekulacji w dłuższym okresie - im mniej day tradingu i dłuższe interwały gry tym lepsze rezultaty.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
Powiedziałbym - to zależy od setupu.Nowy500 pisze:co kto lubi, byleby wogule zarabiac satatystyczie w ciagu roku.karnak pisze:Czy podzielacie taki pogląd o spekulacji w dłuższym okresie - im mniej day tradingu i dłuższe interwały gry tym lepsze rezultaty.
Może się okazać, że po tygodniu lub dwóch jesteś na 0 lub do tył.
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
to zależy od strategii gry, od podejścia do falkarnak pisze:Czy podzielacie taki pogląd o spekulacji w dłuższym okresie - im mniej day tradingu i dłuższe interwały gry tym lepsze rezultaty
według mnie kurs jest dostosowany do określonego interwału i trzeba wiedzieć kiedy na jakim grać
podczas konsolidacji w paśmie 50 punktów gra na m5-m15
podczas wybić z dołków średnioterminowych interwał h1 jest właściwy, przy wygaszaniu wolatylności wchodzimy na niższy interwał
ja lubię łapać tyle fal ile mogę w ciągu dnia, na uj cena bardzo często odbija od oporu/wsparcia i staram się to wykorzystać
jutro spadki usd chf upTakitam pisze:Powiedziałbym - to zależy od setupu.Nowy500 pisze:co kto lubi, byleby wogule zarabiac satatystyczie w ciagu roku.karnak pisze:Czy podzielacie taki pogląd o spekulacji w dłuższym okresie - im mniej day tradingu i dłuższe interwały gry tym lepsze rezultaty.
Może się okazać, że po tygodniu lub dwóch jesteś na 0 lub do tył.
znacie jakiś program darmowy do at inny niż stooq?
stooq.pl to program?sonia123 pisze:znacie jakiś program darmowy do at inny niż stooq?
Może i tak być, pisałem, że w przyszłym tygodniu prawdopodobne górkowanie.Jones pisze:karnak a może tak ?
Pozdr
to może inaczejNowy500 pisze:stooq.pl to program?sonia123 pisze:znacie jakiś program darmowy do at inny niż stooq?
Czy znacie jakieś darmowy program do AT inny niż ten, który jest w serwisie stooq.pl

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.