nie pitol tylko pokaż coś ciekawego jak zawszekarnak pisze:A jak pokonamy to i tak możemy spadać.Bemowo1 pisze:rzenik,
jeżeli nie pokonamy wskazanego poziomu to spaaaaaadddddddaaaaaaammmmmmyyyy,
wskazany poziom istotyny z m15

nie pitol tylko pokaż coś ciekawego jak zawszekarnak pisze:A jak pokonamy to i tak możemy spadać.Bemowo1 pisze:rzenik,
jeżeli nie pokonamy wskazanego poziomu to spaaaaaadddddddaaaaaaammmmmmyyyy,
wskazany poziom istotyny z m15
Jestem za.karnak pisze:ED:
karnak pisze:Ale patrząc na tygodniowy ED przyszły tydzień może być górkowaniem (zaliczeniem szczytu i zjazdem):
Wszystko ok z tym, że nie wyczerpano jeszcze wszystkich możliwości. Potencjalnie ED ma jeszcze 1300 pkt UP. Nie widać sygnału odwrotu choć trzeba uważać. Umocnienie dolara nastąpi ale moim zdaniem jeszcze nie teraz.Bemowo1 pisze:Jestem za.karnak pisze:ED:
Umocnienie indexu dolara powinno nastąpić, widać to na większośći par posiadających w mianowniku usd.
Mam na myśli korektę na ten moment, pokonajmy czerwony prostokąt, a wtedy może się zastanowię nad pozycją na tej parze.Takitam pisze:Wszystko ok z tym, że nie wyczerpano jeszcze wszystkich możliwości. Potencjalnie ED ma jeszcze 1300 pkt UP. Nie widać sygnału odwrotu choć trzeba uważać. Umocnienie dolara nastąpi ale moim zdaniem jeszcze nie teraz.Bemowo1 pisze:Jestem za.karnak pisze:ED:
Umocnienie indexu dolara powinno nastąpić, widać to na większośći par posiadających w mianowniku usd.
Rozważam również ten poziom jako minimum możliwości.Bemowo1 pisze:karnak pisze:Ale patrząc na tygodniowy ED przyszły tydzień może być górkowaniem (zaliczeniem szczytu i zjazdem):
Mój współimiennik ze znanej nam wszystkim szkoły zakłada 1.392.....