DayTrading: Wtorek 22.10.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 23 paź 2013, 00:00

Wzrost
20
45%
Bez zmian
6
14%
Spadek
18
41%

Liczba głosów: 44

Awatar użytkownika
grz3siek
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Wtorek 22.10.2013

Nieprzeczytany post autor: grz3siek »

Jego zdaniem, 10 proc. osłabienie euro względem dolara sprawiłoby, że kraj wzbogaciłby się o 1,2 proc.
my byśmy sie wzbogacili po milionie euro na głowe ;|
Grzegorz

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

Swoja droga jak myslicie USD/PLN ? będziemy mieli fajne świeta ?? czesto robie zakupy na ebayu wiec przydałoby mi się takie poniżej 3.00 :D

Awatar użytkownika
allure
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: allure »

Kusus pisze:No powiem ci ze testują skurczysyny moja cierpliwość. Czuje się jak w czasie studiów przed obrona pracy magisterskiej. Mam nadzieje ze się odbija w końcu bo nie lubię patrzzec jak mi tyle kasy spierdziela i to w takim tempie. Za wcześnie wszedłem w te esy.

Kusus podaj łapke, ja tez za wczesnie wszedłem w S - 1.3586
Wiec jak na teraz ponad 3 k w plecy i rozważam solidne doładowanie DEPO, bo jak na razie nie widze konca tych wzrostów na edku ...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

na edku dzis cofka do 13740 powinna byc smialo

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

Kusus pisze:No powiem ci ze testują skurczysyny moja cierpliwość. Czuje się jak w czasie studiów przed obrona pracy magisterskiej. Mam nadzieje ze się odbija w końcu bo nie lubię patrzzec jak mi tyle kasy spierdziela i to w takim tempie. Za wcześnie wszedłem w te esy.

allure pisze:Kusus podaj łapke, ja tez za wczesnie wszedłem w S - 1.3586
Wiec jak na teraz ponad 3 k w plecy i rozważam solidne doładowanie DEPO, bo jak na razie nie widze konca tych wzrostów na edku ...
Widzicie sens trzymania tego ? moim zdaniem nie doczekacie. ani dzisiaj , ani jutro , ani w tym tygodniu , ani w tym miesiącu , ani w tym roku ?

Nowy123 pisze:na edku dzis cofka do 13740 powinna byc smialo
tez na to czekam , ale to niczego nie zmienia dalej bedą walić góre jak tylko zrealizują zyski , pozatym tak jak pisałem w nocy dzisiaj , wtorek i czwartek podkopią dolara , czwartek będzie tylko kolejnym pretekstem dla automatów do windowania ceny.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

krinvest pisze:

allure pisze:Kusus podaj łapke, ja tez za wczesnie wszedłem w S - 1.3586
Widzicie sens trzymania tego ? moim zdaniem nie doczekacie. ani dzisiaj , ani jutro , ani w tym tygodniu , ani w tym miesiącu , ani w tym roku ?

Nowy123 pisze:na edku dzis cofka do 13740 powinna byc smialo
tez na to czekam , ale to niczego nie zmienia dalej bedą walić góre jak tylko zrealizują zyski , pozatym tak jak pisałem w nocy dzisiaj , wtorek i czwartek podkopią dolara , czwartek będzie tylko kolejnym pretekstem dla automatów do windowania ceny.

nawet nizej troche - powinni retest zrobic

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

freakout pisze:ależ ten edek jest ostatnio przewidywalny :) w ostatnich ruchach nie ma nawet krzty zaskoczenia ;)
:564: :564:

-- Dodano: 22 paź 2013, 18:03 --

ed weekly, imho konczymy 3 falę z celem w okolicach 1,384 ;)

https://www.tradingview.com/x/3GZ41N7Z/

idą jak szpryca, 1,40 sobie nie odpuszczą ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

wichura
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: wichura »

Chyba naprawde nic ich nie zatrzyma na tym edku i kablu.....

xantiros
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: xantiros »

allure pisze:

Kusus podaj łapke, ja tez za wczesnie wszedłem w S - 1.3586
jak masz duże jaja to trzymaj na "S", Merkel coś kiedyś ględziła o naturalnym poziomie euro 1,4 - 1,3 a i ostatnio Draghi coś ględził o możliwości kolejnego LTRO, przy drogim euro kolejne LTRO jest bardzo możliwe, tym bardziej ze już fracuziki zaczynają płakać.
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

dalej napierają

Zablokowany