my byśmy sie wzbogacili po milionie euro na głowe ;|Jego zdaniem, 10 proc. osłabienie euro względem dolara sprawiłoby, że kraj wzbogaciłby się o 1,2 proc.
DayTrading: Wtorek 22.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 22.10.2013
Grzegorz
Swoja droga jak myslicie USD/PLN ? będziemy mieli fajne świeta ?? czesto robie zakupy na ebayu wiec przydałoby mi się takie poniżej 3.00 

Kusus pisze:No powiem ci ze testują skurczysyny moja cierpliwość. Czuje się jak w czasie studiów przed obrona pracy magisterskiej. Mam nadzieje ze się odbija w końcu bo nie lubię patrzzec jak mi tyle kasy spierdziela i to w takim tempie. Za wcześnie wszedłem w te esy.
Kusus podaj łapke, ja tez za wczesnie wszedłem w S - 1.3586
Wiec jak na teraz ponad 3 k w plecy i rozważam solidne doładowanie DEPO, bo jak na razie nie widze konca tych wzrostów na edku ...
na edku dzis cofka do 13740 powinna byc smialo
Kusus pisze:No powiem ci ze testują skurczysyny moja cierpliwość. Czuje się jak w czasie studiów przed obrona pracy magisterskiej. Mam nadzieje ze się odbija w końcu bo nie lubię patrzzec jak mi tyle kasy spierdziela i to w takim tempie. Za wcześnie wszedłem w te esy.
Widzicie sens trzymania tego ? moim zdaniem nie doczekacie. ani dzisiaj , ani jutro , ani w tym tygodniu , ani w tym miesiącu , ani w tym roku ?allure pisze:Kusus podaj łapke, ja tez za wczesnie wszedłem w S - 1.3586
Wiec jak na teraz ponad 3 k w plecy i rozważam solidne doładowanie DEPO, bo jak na razie nie widze konca tych wzrostów na edku ...
tez na to czekam , ale to niczego nie zmienia dalej bedą walić góre jak tylko zrealizują zyski , pozatym tak jak pisałem w nocy dzisiaj , wtorek i czwartek podkopią dolara , czwartek będzie tylko kolejnym pretekstem dla automatów do windowania ceny.Nowy123 pisze:na edku dzis cofka do 13740 powinna byc smialo
krinvest pisze:Kusus pisze:No powiem ci ze testują skurczysyny moja cierpliwość. Czuje się jak w czasie studiów przed obrona pracy magisterskiej. Mam nadzieje ze się odbija w końcu bo nie lubię patrzzec jak mi tyle kasy spierdziela i to w takim tempie. Za wcześnie wszedłem w te esy.
Widzicie sens trzymania tego ? moim zdaniem nie doczekacie. ani dzisiaj , ani jutro , ani w tym tygodniu , ani w tym miesiącu , ani w tym roku ?allure pisze:Kusus podaj łapke, ja tez za wczesnie wszedłem w S - 1.3586
tez na to czekam , ale to niczego nie zmienia dalej bedą walić góre jak tylko zrealizują zyski , pozatym tak jak pisałem w nocy dzisiaj , wtorek i czwartek podkopią dolara , czwartek będzie tylko kolejnym pretekstem dla automatów do windowania ceny.Nowy123 pisze:na edku dzis cofka do 13740 powinna byc smialo
nawet nizej troche - powinni retest zrobic
freakout pisze:ależ ten edek jest ostatnio przewidywalnyw ostatnich ruchach nie ma nawet krzty zaskoczenia

-- Dodano: 22 paź 2013, 18:03 --
ed weekly, imho konczymy 3 falę z celem w okolicach 1,384

https://www.tradingview.com/x/3GZ41N7Z/
idą jak szpryca, 1,40 sobie nie odpuszczą ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Chyba naprawde nic ich nie zatrzyma na tym edku i kablu.....
jak masz duże jaja to trzymaj na "S", Merkel coś kiedyś ględziła o naturalnym poziomie euro 1,4 - 1,3 a i ostatnio Draghi coś ględził o możliwości kolejnego LTRO, przy drogim euro kolejne LTRO jest bardzo możliwe, tym bardziej ze już fracuziki zaczynają płakać.allure pisze:Kusus pisze:No powiem ci ze testują skurczysyny moja cierpliwość. Czuje się jak w czasie studiów przed obrona pracy magisterskiej. Mam nadzieje ze się odbija w końcu bo nie lubię patrzzec jak mi tyle kasy spierdziela i to w takim tempie. Za wcześnie wszedłem w te esy.
Kusus podaj łapke, ja tez za wczesnie wszedłem w S - 1.3586
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
dalej napierają