w naszej strefie czasowejBOCZEK pisze:masz, racje jak kabel stąd sie nie obije w dół, to na koniec dnia wygra zielona swieczka
DayTrading: Wtorek 15.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 15.10.2013
jeszcze pewnie dla pejsatej podniety wywalą stopy nad dzisiejszymi maksamiCiapul pisze:ten ruch jest właśnie po to, żeby jak najwięcej ludzi L pobrało bo amerykanów minął ładny zjazd - więc przetestują LT spadkową, pójdą coś zeżreć co by jak najwięcej L na zamknieciu europy sie pootwierało, potem bekną, otrą ryje i nacisną enter...BOCZEK pisze:masz, racje jak kabel stąd sie nie obije w dół, to na koniec dnia wygra zielona swieczka
El presidente organizuje kolejne spotkanie na dzisiaj na 15,15 et
rzeczywiście daje do myśleniaBOCZEK pisze:Ciapul pisze: potem bekną, otrą ryje i nacisną enter...
szybka podbitka pod BOehnera w senacie
i sprzedawanie faktow bo entuzjazmu wielkiego nie widac
niech sie USD umocni i mi KIWI ladnie sie oslabi
i sprzedawanie faktow bo entuzjazmu wielkiego nie widac
na kablu coś takiego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zauważ że dolar jest prawie na dzisiejszym max...momo pisze:jeszcze pewnie dla pejsatej podniety wywalą stopy nad dzisiejszymi maksami
https://www.tradingview.com/x/MjyUfpkm/
ewidentnie podciągają kabla przed ostatecznym atakiem na średnioterminową LT wzrostowego i zrobią to realizując rgr'a rozwalą wszystkie wsparcia do 1,5565 - jak to na kablu bywa...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
AMENCiapul pisze: ewidentnie podciągają kabla przed ostatecznym atakiem na średnioterminową LT wzrostowego i zrobią to realizując rgr'a rozwalą wszystkie wsparcia do 1,5565 - jak to na kablu bywa...
- atlanticos
- Maniak

a ode mnie macie niespodziankę na kablu .... ha ha.... nie jedno depo jeszcze pęknie... rynek wynagradza cierpliwych - myślę że na wykresie wszystko widać.... proponuję szybko zabezpieczać eski bo jak puści krótkoterminowa linia trendu to przyspieszymy po prawe ramię

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
teraz kabel na 200 ema z m 30, czyli 100 ema z h1atlanticos pisze:a ode mnie macie niespodziankę na kablu .... ha ha.... nie jedno depo jeszcze pęknie... rynek wynagradza cierpliwych - myślę że na wykresie wszystko widać.... proponuję szybko zabezpieczać eski bo jak puści krótkoterminowa linia trendu to przyspieszymy po prawe ramię![]()