DayTrading: Wtorek 15.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 15.10.2013
EURUSD
Cofnęliśmy się do ostatniego wsparcia, kolejne niewiele dalej - to powinno pomóc wzrostom. Zakładam powrót do kanału i dojście do 1.3600 jutro/pojutrze.
GBPUSD
Znaleźliśmy podporę dla wzrostów i mamy właściwie analogiczną sytuację jak na edku. Blisko jest spadkowa LT ale myślę, że niebawem pęknie. Długa pozycja utrzymana z TP przy lokalnym szczycie.
Cofnęliśmy się do ostatniego wsparcia, kolejne niewiele dalej - to powinno pomóc wzrostom. Zakładam powrót do kanału i dojście do 1.3600 jutro/pojutrze.
GBPUSD
Znaleźliśmy podporę dla wzrostów i mamy właściwie analogiczną sytuację jak na edku. Blisko jest spadkowa LT ale myślę, że niebawem pęknie. Długa pozycja utrzymana z TP przy lokalnym szczycie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
No to pora wsiadac w L i lecimy na 1.63.
Chociaz potrzymam jeszcze moja S z SL 6050
Chociaz potrzymam jeszcze moja S z SL 6050
w mojej opinii 6020 to absolutny sufit... w zwiazku z tym hedge na 6022 dalej aktualny...atlanticos pisze:proponuję szybko zabezpieczać eski bo jak puści krótkoterminowa linia trendu to przyspieszymy po prawe ramię![]()
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

-- Dodano: wt 15-10-2013, 18:36 --

- roberttheus
- Maniak
pewnie niektórzy wyczyścili dziś swoje depo a złoto daje czadu.. pojawili się kupujący piękny pinbar na h4 plus potwierdzenie w kolejnej swieczce mam nadzieje ze to poczatek wyższych lotów przynajmniej do 1366
windsurfing na falach trendu
ale z Twojej analizy nie wynika aby trend się zmieniłroberttheus pisze:pewnie niektórzy wyczyścili dziś swoje depo a złoto daje czadu.. pojawili się kupujący piękny pinbar na h4 plus potwierdzenie w kolejnej swieczce mam nadzieje ze to poczatek wyższych lotów przynajmniej do 1366
- roberttheus
- Maniak
Z ciekawostek Nawigatora - Nowy123 jako (chyba) jedyny osiągnął status fanatyka.
Chyba wypada pogratulować...

Chyba wypada pogratulować...

a jest cos wyzej niz fanatyk hahahcajto pisze:Z ciekawostek Nawigatora - Nowy123 jako (chyba) jedyny osiągnął status fanatyka.
Chyba wypada pogratulować...![]()

KAngaro broni sie by sie nie wybic z tego RGR
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Nowy 123 gratylacje !!!

Wyżej to już oświecenie

Wyżej to już oświecenie

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں