DayTrading: Wtorek 15.10.2013
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 15.10.2013
A ja już w S na Kablu i Edku !!!! ale co dalej ????
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
niski range na uj, czekamy na decyzje senatu
nicTommy_Boss pisze:A ja już w S na Kablu i Edku !!!! ale co dalej ????

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p621465
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
ciupla, kliknij to, skopiuj link, to przekieruje Cie do owego postu
-- Dodano: wt 15-10-2013, 16:39 --
EJ i UJ to dziś sobie żarty robią chodza jak chca
-- Dodano: wt 15-10-2013, 16:39 --
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ale o co chodzi ? u mnie to tak nie wygląda...BOCZEK pisze:ciupla, kliknij to, skopiuj link, to przekieruje Cie do owego postu
Ostatnio zmieniony 15 paź 2013, 16:43 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
ale ujek stoi w miejscuBOCZEK pisze:
a pisalem o S na WIG20 do wgladu
luke zrobili po wczorajszej sesji bez obrotow i idalna sprawa pod realizacje zyskow i jeje domkniecie jtym bardziej ze robione wszystko na malych obrotach do piero sie pojawily na spadkach
luke zrobili po wczorajszej sesji bez obrotow i idalna sprawa pod realizacje zyskow i jeje domkniecie jtym bardziej ze robione wszystko na malych obrotach do piero sie pojawily na spadkach

- ZielonaMgielka
- Maniak
Nie rozumiem w czym problem. EUR jest wyprzedawane dzis na calej tablicy.Bemowo1 pisze:ale ujek stoi w miejscuBOCZEK pisze:
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Ten Kabel zacznie spadać czy nie ???? do piekła z nim !!!!!!!!!!
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
Kolega Szpek pisze, że ujek i ejek chodzą. A chodzi tylko ejekZielonaMgielka pisze:Nie rozumiem w czym problem. EUR jest wyprzedawane dzis na calej tablicy.Bemowo1 pisze:ale ujek stoi w miejscuBOCZEK pisze:
-- Dodano: 15 paź 2013, 16:56 --
Właśnie, do piekła i teraz wszyscy razem: Do piekła!!!Tommy_Boss pisze:Ten Kabel zacznie spadać czy nie ???? do piekła z nim !!!!!!!!!!