DayTrading: Wtorek 15.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 15.10.2013
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p621448 a pokazywałem 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
rynek coś nie chce słuchać ładnie wyrysowanych kolorowych wykresówBOCZEK pisze:http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p621448 a pokazywałem

Oj tam, oj tamBOCZEK pisze:http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p621448 a pokazywałem
nadal jesteśmy w PA spadkowym, pokonajmy dzisiejsze maksy
masz, racje jak kabel stąd sie nie obije w dół, to na koniec dnia wygra zielona swieczka
USD/JPY
idzie na L,
BRENT
może ten wtrzał to było przygotwanie do pokonaia 109 baksów
EDEK
1,3515 jak tam nie bedzie korekty, to pewnie dalej S
EJ
też dobre miejsce na korektę, pasował by wtedy cel 132,4
ale pewnie bedzie jak zwykle, czyli rynek mnie zaskoczy
USD/JPY
idzie na L,
BRENT
może ten wtrzał to było przygotwanie do pokonaia 109 baksów
EDEK
1,3515 jak tam nie bedzie korekty, to pewnie dalej S
EJ
też dobre miejsce na korektę, pasował by wtedy cel 132,4

ale pewnie bedzie jak zwykle, czyli rynek mnie zaskoczy
Ostatnio zmieniony 15 paź 2013, 17:08 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
jeszcze może się zdarzyć że edek dzisiaj ruszy w kierunku 1.36 

już dla edka po ptakach, nie wykorzystał szansy na wzrostymomo pisze:jeszcze może się zdarzyć że edek dzisiaj ruszy w kierunku 1.36
dzis wnoy, edek i kabel jak dwie krople wody, ale nie teraz, edek konsola i stoi w miejscu, a kabel odrabia straty, wiec albo jedno albo drugie, na chyba ze gpb/eur (czy eur/gpb) wyrówna braki
Tak myślę!
Tak myślę!
ten ruch jest właśnie po to, żeby jak najwięcej ludzi L pobrało bo amerykanów minął ładny zjazd - więc przetestują LT spadkową, pójdą coś zeżreć co by jak najwięcej L na zamknieciu europy sie pootwierało, potem bekną, otrą ryje i nacisną enter...BOCZEK pisze:masz, racje jak kabel stąd sie nie obije w dół, to na koniec dnia wygra zielona swieczka
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Ciapul pisze: potem bekną, otrą ryje i nacisną enter...

Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak
momo pisze:jeszcze może się zdarzyć że edek dzisiaj ruszy w kierunku 1.36

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv