tu i tu trzeba kalkulować ryzko by nie zostać wyzerowanym i dobierać odpowiednie pozycjeTommy_Boss pisze:Forex to nic
Małżeństwo to MEGA JAZDA !!!!!!!!!!!

tu i tu trzeba kalkulować ryzko by nie zostać wyzerowanym i dobierać odpowiednie pozycjeTommy_Boss pisze:Forex to nic
Małżeństwo to MEGA JAZDA !!!!!!!!!!!
Czyli ilosc pipsow to to samo co ilosc odbytych stosunkow seksualnych ?:dNowy123 pisze:tu i tu trzeba kalkulować ryzko by nie zostać wyzerowanym i dobierać odpowiednie pozycjeTommy_Boss pisze:Forex to nic
Małżeństwo to MEGA JAZDA !!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
https://www.tradingview.com/x/W3dHjUpx/ o ta historie chodzi? w sensie zaznaczona prostokaty?Dadas pisze: Jadę po H4.
Wsparcie jest dokładnie tu, teraz.
1255.15 - 1253.67 u mnie - patrz D1 historia.
Tu są poziomy, które cena przebijała w dół i w górę.
pedro pisze:dokładnie!!! nie ma lekko! żeń się i kochaj, szanuj, lub, rozpieszczaj ZROZUM! ... taka jestem samotna, nikt mnie nie rozumie, a Ty i Twoja matka to najlepiej zamieszkajcie sobie razem!... damn me, czasami czuje się jakbym odsiadywal wyrok:/
pedro, widze ze nie skalulowałeś ryzyka, ja jeszcze kawaler, ale jak coś mnie denrwuje po 3 miesiacach to zamykam pozycjęNowy123 pisze:
tu i tu trzeba kalkulować ryzko by nie zostać wyzerowanym i dobierać odpowiednie pozycje![]()
![]()
![]()
kobiet nie da się zrozumieć, je trzeba podziwiaćpedro pisze:dokładnie!!! nie ma lekko! żeń się i kochaj, szanuj, lub, rozpieszczaj ZROZUM!
nie skalkulowalem... zakochalem sie kur,... tak jakbym na wiare i pałe w pozycje wchodzil...BOCZEK pisze:pedro pisze:dokładnie!!! nie ma lekko! żeń się i kochaj, szanuj, lub, rozpieszczaj ZROZUM! ... taka jestem samotna, nikt mnie nie rozumie, a Ty i Twoja matka to najlepiej zamieszkajcie sobie razem!... damn me, czasami czuje się jakbym odsiadywal wyrok:/
pedro, widze ze nie skalulowałeś ryzyka, ja jeszcze kawaler, ale jak coś mnie denrwuje po 3 miesiacach to zamykam pozycjęNowy123 pisze:
tu i tu trzeba kalkulować ryzko by nie zostać wyzerowanym i dobierać odpowiednie pozycje![]()
![]()
![]()
ja wtedy hedge'ujeBOCZEK pisze:
pedro, widze ze nie skalulowałeś ryzyka, ja jeszcze kawaler, ale jak coś mnie denrwuje po 3 miesiacach to zamykam pozycję
co do wyzerowania to chodzi o intercyzęKusus pisze:Czyli ilosc pipsow to to samo co ilosc odbytych stosunkow seksualnych ?:dNowy123 pisze:tu i tu trzeba kalkulować ryzko by nie zostać wyzerowanym i dobierać odpowiednie pozycjeTommy_Boss pisze:Forex to nic
Małżeństwo to MEGA JAZDA !!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Czyli jak ktos ma MC to celibat....