tu i tu trzeba kalkulować ryzko by nie zostać wyzerowanym i dobierać odpowiednie pozycjeTommy_Boss pisze:Forex to nic
Małżeństwo to MEGA JAZDA !!!!!!!!!!!
DayTrading: Wtorek 15.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 15.10.2013
Czyli ilosc pipsow to to samo co ilosc odbytych stosunkow seksualnych ?:dNowy123 pisze:tu i tu trzeba kalkulować ryzko by nie zostać wyzerowanym i dobierać odpowiednie pozycjeTommy_Boss pisze:Forex to nic
Małżeństwo to MEGA JAZDA !!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Czyli jak ktos ma MC to celibat....
https://www.tradingview.com/x/W3dHjUpx/ o ta historie chodzi? w sensie zaznaczona prostokaty?Dadas pisze: Jadę po H4.
Wsparcie jest dokładnie tu, teraz.
1255.15 - 1253.67 u mnie - patrz D1 historia.
Tu są poziomy, które cena przebijała w dół i w górę.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pedro pisze:dokładnie!!! nie ma lekko! żeń się i kochaj, szanuj, lub, rozpieszczaj ZROZUM! ... taka jestem samotna, nikt mnie nie rozumie, a Ty i Twoja matka to najlepiej zamieszkajcie sobie razem!... damn me, czasami czuje się jakbym odsiadywal wyrok:/
pedro, widze ze nie skalulowałeś ryzyka, ja jeszcze kawaler, ale jak coś mnie denrwuje po 3 miesiacach to zamykam pozycjęNowy123 pisze:
tu i tu trzeba kalkulować ryzko by nie zostać wyzerowanym i dobierać odpowiednie pozycje![]()
![]()
![]()
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
kobiet nie da się zrozumieć, je trzeba podziwiaćpedro pisze:dokładnie!!! nie ma lekko! żeń się i kochaj, szanuj, lub, rozpieszczaj ZROZUM!
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- Tommy_Boss
- Pasjonat

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
nie skalkulowalem... zakochalem sie kur,... tak jakbym na wiare i pałe w pozycje wchodzil...BOCZEK pisze:pedro pisze:dokładnie!!! nie ma lekko! żeń się i kochaj, szanuj, lub, rozpieszczaj ZROZUM! ... taka jestem samotna, nikt mnie nie rozumie, a Ty i Twoja matka to najlepiej zamieszkajcie sobie razem!... damn me, czasami czuje się jakbym odsiadywal wyrok:/
pedro, widze ze nie skalulowałeś ryzyka, ja jeszcze kawaler, ale jak coś mnie denrwuje po 3 miesiacach to zamykam pozycjęNowy123 pisze:
tu i tu trzeba kalkulować ryzko by nie zostać wyzerowanym i dobierać odpowiednie pozycje![]()
![]()
![]()
Jutro też jest dzień.
- atlanticos
- Maniak

ja wtedy hedge'ujeBOCZEK pisze:
pedro, widze ze nie skalulowałeś ryzyka, ja jeszcze kawaler, ale jak coś mnie denrwuje po 3 miesiacach to zamykam pozycję
edit: a żeby nie było offtop to edek z taka dynamika przejechał po zasiekach że powrót maks na 3540... i jedziemy dalej choc mniejszy opór jest na 3520-25 i tez może potrzymac... zobaczymy...za kilka chwil wykres
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
co do wyzerowania to chodzi o intercyzęKusus pisze:Czyli ilosc pipsow to to samo co ilosc odbytych stosunkow seksualnych ?:dNowy123 pisze:tu i tu trzeba kalkulować ryzko by nie zostać wyzerowanym i dobierać odpowiednie pozycjeTommy_Boss pisze:Forex to nic
Małżeństwo to MEGA JAZDA !!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Czyli jak ktos ma MC to celibat....
Czesć,
Jaka jest szansa że e/u przebije poziom 1.3500??
Jaka jest szansa że e/u przebije poziom 1.3500??