póki kabel nie przebije 1,584 tych okolic to jeszcze jakaś tam szanasa na wzrosty jest, i tam bym dziś kabal widział po tych spadkach
DayTrading: Wtorek 15.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 15.10.2013
po ile bedziecie sprzedawali złoto, jak by sie okazało ze to podpucha, to dopiero by mi depo wyczyścili... 
póki kabel nie przebije 1,584 tych okolic to jeszcze jakaś tam szanasa na wzrosty jest, i tam bym dziś kabal widział po tych spadkach
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 paź 2013, 13:02 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Najlepszy jest ststus nażeczeństwa , tylko on jak z pozycją na forex , trzeba utrzymać jak najdłużej

A to trudne i naciski są
hehe
A to trudne i naciski są
Ostatnio zmieniony 15 paź 2013, 13:00 przez Tommy_Boss, łącznie zmieniany 1 raz.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
wtedy jest dokładnie to co pisałeś dzisiaj o dolcu - sprzedają jena na wszystkich crosachBOCZEK pisze:gorzej jak UJ góra i EJ też góra, wtedy nie wiem o co kaman
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
-
Dadas
Wygląda, że złotko będzie kontynouwać.
Wychodzi mnie, że o ile przebije BO w dół,
to mamy sporo miejsca bez większych przeszkód.
Wychodzi mnie, że o ile przebije BO w dół,
to mamy sporo miejsca bez większych przeszkód.
ale wtedy stop loss jest mniej stratnyTommy_Boss pisze:Najlepszy jest ststus nażeczeństwa , tylko on jak z pozycją na forex , trzeba utrzymać jak najdłużej![]()
![]()
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- kk.dreamer
- Pasjonat

Hej. Koral to nie odcień czerwonego tylko pomarańczowegoTommy_Boss pisze:Ciapul pisze:to jak w małżeństwie - nigdy nie wiesz o co żonie chodzi ...Bemowo1 pisze:Mamy te same spostrzeżenia - po prostu dżungla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To jak z kolorami hehe
Mówisz czerwony !! a ona NIE to koral
a dokładnie pomaranczowo-rozowy wpadajacy w czerwień
Ostatnio zmieniony 15 paź 2013, 13:06 przez kk.dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
złoto jak przebije wsparcie na okolicach 1200 to poleci ostro w dół
-
Dadas
Tę pozycję trzymam już 29 lat...pedro pisze:wszystkie żony są takie same... status żony zmienia człowieka nie do poznania ...Bemowo1 pisze:Chyba mamy tą samą żonęCiapul pisze: to jak w małżeństwie - nigdy nie wiesz o co żonie chodzi ...
Ciekawe czy wig 20 ma jeszcze miejsce na wzrosty?
tpo dlaczego się śpiewa czerwone korale, czerwone niczym wino....???kk.dreamer pisze: Koral to nie odcień czerwonego tylko pomarańczowego
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!