To jak z kolorami hehe
Mówisz czerwony !! a ona NIE to koral

Hej. Koral to nie odcień czerwonego tylko pomarańczowego

O tym mówię !!!!!!! i masz babo placek

gold, jezeli dalsze dół to 1243 - 1239 opór, oczywiście pejsacie mogą zrobic myk, ale świczki wg mnie 'nie zachęcają' do wzrostów... każde podchodzenie w góre jest duszone w zarodku niemal... a i ten spadek z 1270 do 1256 bez większej korekty poszedl, wiec to chyba jeszcze nie koniec dołowania...BOCZEK pisze:po ile bedziecie sprzedawali złoto, jak by sie okazało ze to podpucha, to dopiero by mi depo wyczyścili...
póki kabel nie przebije 1,584 tych okolic to jeszcze jakaś tam szanasa na wzrosty jest, i tam bym dziś kabal widział po tych spadkach
jak to kiedys ktos tu napisal - kabel nie pier... się w tańcu jak pójdzie poniżej 5860 toBOCZEK pisze:póki kabel nie przebije 1,584 tych okolic to jeszcze jakaś tam szanasa na wzrosty jest, i tam bym dziś kabal widział po tych spadkach
A czemu korale bywają zielone?BOCZEK pisze:tpo dlaczego się śpiewa czerwone korale, czerwone niczym wino....???kk.dreamer pisze: Koral to nie odcień czerwonego tylko pomarańczowego
a potem jeszcze : coooo!!! chcesz mi powiedziec ze sie na kolorach nie znam !!!Tommy_Boss pisze:To jak z kolorami hehe
żeń sie chłopie - czemu ma Ci być lepiej...Kusus pisze:To mowicie ze moja data slubu 06.2014 jest bezsensowna i da sie jeszcze z tym cos zrobic ?:-) kurde.... naciskala z pol roku i wymieklem...
Jadę po H4.pedro pisze:gold, jezeli dalsze dół to 1243 - 1239 opór, oczywiście pejsacie mogą zrobic myk, ale świczki wg mnie 'nie zachęcają' do wzrostów... każde podchodzenie w góre jest duszone w zarodku niemal... a i ten spadek z 1270 do 1256 bez większej korekty poszedl, wiec to chyba jeszcze nie koniec dołowania...BOCZEK pisze:po ile bedziecie sprzedawali złoto, jak by sie okazało ze to podpucha, to dopiero by mi depo wyczyścili...
póki kabel nie przebije 1,584 tych okolic to jeszcze jakaś tam szanasa na wzrosty jest, i tam bym dziś kabal widział po tych spadkach
a moze za chwile, jakis duzy stop pusci i runie lawinka... chyba ze przyjdzie chinczyk albo szwajcar i kupi wszystko po kazdej cenie... ale chinczycy śpią teraz
... pejsaci chyba nie mają pieniędzy, żeby się w gold pakowac....
dokładnie!!! nie ma lekko! żeń się i kochaj, szanuj, lub, rozpieszczaj ZROZUM! ... taka jestem samotna, nikt mnie nie rozumie, a Ty i Twoja matka to najlepiej zamieszkajcie sobie razem!... damn me, czasami czuje się jakbym odsiadywal wyrokCiapul pisze:a potem jeszcze : coooo!!! chcesz mi powiedziec ze sie na kolorach nie znam !!!Tommy_Boss pisze:To jak z kolorami hehe
-- Dodano: wt 15-10-2013, 12:11 --
żeń sie chłopie - czemu ma Ci być lepiej...Kusus pisze:To mowicie ze moja data slubu 06.2014 jest bezsensowna i da sie jeszcze z tym cos zrobic ?:-) kurde.... naciskala z pol roku i wymieklem...