DayTrading: Wtorek 15.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 15.10.2013
Jak się za późno wstaje to potem nie ma w co wejśc, myslałem ze to rekacj na dane z GB, ale się okazuje ze nie. to co kupujemy dolce do wszytkiego??
znaczy się pewnie zaraz bedzie pobitka/realizacja i dalej heja z kierunkiem zgodnym z rana

znaczy się pewnie zaraz bedzie pobitka/realizacja i dalej heja z kierunkiem zgodnym z rana
					Ostatnio zmieniony 15 paź 2013, 12:12 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
						Tak myślę!
moim zdaniem nie ma szans dopóki średnioterminowa LT wzrostowego trzyma i mam wrażenie że jeszcze troche potrzyma, stawiam na jeszcze jedno odbicie pod 1,6000 i dopiero udany atak na LTTommy_Boss pisze:A co powiecie na strzał Kabelka do 1,57715 ????
-- Dodano: wt 15-10-2013, 11:13 --
spoko... za chwile będą solidne wsparciaBOCZEK pisze:Jak się za późno wstaje to potem nie ma w co wejśc, myslałem ze to rekacj na dane z GB, ale się okazuje ze nie. to co kupujemy dolce do wszytkiego??
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
						- ZielonaMgielka
- Maniak 
Polecam bardzo ciekawy artykul odnosnie news-tradingu:
http://www.forexlive.com/wp-content/upl ... rading.pdf

http://www.forexlive.com/wp-content/upl ... rading.pdf
					Ostatnio zmieniony 15 paź 2013, 12:15 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.

kabelek po pokonaniu ostatnich dołków powinien dorysoawć jeszcze jedną falę

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ZielonaMgielka pisze:Nowy123 pisze:Uwazam ze sprzedaz jest aktualnie bardzo ryzykowna. 9000 jest silnym magnesem na Dax-a aktualnie.Nowy123 pisze: DAX podobnie ryzko mniejsz do zysku lapiac pod sprzedawanie faktow S przy szczytach czy to pod ZEW czy pod dogadnie sie w USa w senacie kiedy pod to bankstera podjazd zrobila pod szczytyshorts sqqz wiedzac ze 3 q slabe bedzie
https://www.tradingview.com/x/nHwiOlrk/
juz wziete nastepne przy 8820 gorna banda klina czeka na nastepne
Gdzie stawiasz SL?[/quote]
8830 to to co mam wcześniej brane a teraz 850 i czekam na 8820 okolice pod jakies jeszcze S
wytłumaczy mi ktoś zachowanie UJ w stosunku do EJ, bo z moim obserwacji nic nie wynika  razj idą w korelcaji raz w odwrotnej, raze edek w dół i to EJ też, raz odwrotnie, za to wtedy jak EJ idzie odwrotnie do Edka, to wtedy w tym samy kierunku co UJ...
 razj idą w korelcaji raz w odwrotnej, raze edek w dół i to EJ też, raz odwrotnie, za to wtedy jak EJ idzie odwrotnie do Edka, to wtedy w tym samy kierunku co UJ...
przykład;
ostanio EU spadał, ale EJ i UJ do góry, dziś EU spada EJ też spada a UJw górę

razj idą w korelcaji raz w odwrotnej, raze edek w dół i to EJ też, raz odwrotnie, za to wtedy jak EJ idzie odwrotnie do Edka, to wtedy w tym samy kierunku co UJ...
 razj idą w korelcaji raz w odwrotnej, raze edek w dół i to EJ też, raz odwrotnie, za to wtedy jak EJ idzie odwrotnie do Edka, to wtedy w tym samy kierunku co UJ...przykład;
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
						Tak myślę!
czyli że tak ?Bemowo1 pisze:kabelek po pokonaniu ostatnich dołków powinien dorysoawć jeszcze jedną falę
https://www.tradingview.com/x/R4SnfCpK/
chociaż ja widze taki scenariusz obrony LT
https://www.tradingview.com/x/OaFsgO28/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
No i namieszali  .
.
Na kablu blisko wsparcie, które może jeszcze coś uratować ale szanse na wzrosty maleją...

.
.Na kablu blisko wsparcie, które może jeszcze coś uratować ale szanse na wzrosty maleją...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
						- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Mamy te same spostrzeżenia - po prostu dżunglaBOCZEK pisze:wytłumaczy mi ktoś zachowanie UJ w stosunku do EJ, bo z moim obserwacji nic nie wynikarazj idą w korelcaji raz w odwrotnej, raze edek w dół i to EJ też, raz odwrotnie, za to wtedy jak EJ idzie odwrotnie do Edka, to wtedy w tym samy kierunku co UJ...
przykład;
Tak myślę!
						Tak myślę!