DayTrading: Wtorek 15.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 15.10.2013
Jak się za późno wstaje to potem nie ma w co wejśc, myslałem ze to rekacj na dane z GB, ale się okazuje ze nie. to co kupujemy dolce do wszytkiego??
znaczy się pewnie zaraz bedzie pobitka/realizacja i dalej heja z kierunkiem zgodnym z rana
znaczy się pewnie zaraz bedzie pobitka/realizacja i dalej heja z kierunkiem zgodnym z rana
Ostatnio zmieniony 15 paź 2013, 12:12 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
moim zdaniem nie ma szans dopóki średnioterminowa LT wzrostowego trzyma i mam wrażenie że jeszcze troche potrzyma, stawiam na jeszcze jedno odbicie pod 1,6000 i dopiero udany atak na LTTommy_Boss pisze:A co powiecie na strzał Kabelka do 1,57715 ????
-- Dodano: wt 15-10-2013, 11:13 --
spoko... za chwile będą solidne wsparciaBOCZEK pisze:Jak się za późno wstaje to potem nie ma w co wejśc, myslałem ze to rekacj na dane z GB, ale się okazuje ze nie. to co kupujemy dolce do wszytkiego??
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- ZielonaMgielka
- Maniak
Polecam bardzo ciekawy artykul odnosnie news-tradingu:
http://www.forexlive.com/wp-content/upl ... rading.pdf
http://www.forexlive.com/wp-content/upl ... rading.pdf
Ostatnio zmieniony 15 paź 2013, 12:15 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
kabelek po pokonaniu ostatnich dołków powinien dorysoawć jeszcze jedną falę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ZielonaMgielka pisze:Nowy123 pisze:Uwazam ze sprzedaz jest aktualnie bardzo ryzykowna. 9000 jest silnym magnesem na Dax-a aktualnie.Nowy123 pisze: DAX podobnie ryzko mniejsz do zysku lapiac pod sprzedawanie faktow S przy szczytach czy to pod ZEW czy pod dogadnie sie w USa w senacie kiedy pod to bankstera podjazd zrobila pod szczytyshorts sqqz wiedzac ze 3 q slabe bedzie
https://www.tradingview.com/x/nHwiOlrk/
juz wziete nastepne przy 8820 gorna banda klina czeka na nastepne
Gdzie stawiasz SL?[/quote]
8830 to to co mam wcześniej brane a teraz 850 i czekam na 8820 okolice pod jakies jeszcze S
wytłumaczy mi ktoś zachowanie UJ w stosunku do EJ, bo z moim obserwacji nic nie wynika
razj idą w korelcaji raz w odwrotnej, raze edek w dół i to EJ też, raz odwrotnie, za to wtedy jak EJ idzie odwrotnie do Edka, to wtedy w tym samy kierunku co UJ...
przykład;
ostanio EU spadał, ale EJ i UJ do góry, dziś EU spada EJ też spada a UJw górę

przykład;
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
czyli że tak ?Bemowo1 pisze:kabelek po pokonaniu ostatnich dołków powinien dorysoawć jeszcze jedną falę
https://www.tradingview.com/x/R4SnfCpK/
chociaż ja widze taki scenariusz obrony LT
https://www.tradingview.com/x/OaFsgO28/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
No i namieszali
.
Na kablu blisko wsparcie, które może jeszcze coś uratować ale szanse na wzrosty maleją...

Na kablu blisko wsparcie, które może jeszcze coś uratować ale szanse na wzrosty maleją...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Mamy te same spostrzeżenia - po prostu dżunglaBOCZEK pisze:wytłumaczy mi ktoś zachowanie UJ w stosunku do EJ, bo z moim obserwacji nic nie wynikarazj idą w korelcaji raz w odwrotnej, raze edek w dół i to EJ też, raz odwrotnie, za to wtedy jak EJ idzie odwrotnie do Edka, to wtedy w tym samy kierunku co UJ...
przykład;
Tak myślę!
Tak myślę!