Równo od miesiąca tak dobrej sesji na GPW nie było . Właśnie atakujemy kluczowy opór. Co ciekawe, złotówka zachowuje się bardzo spokojnie.
EURPLN wszedł w niższy kanał boczny, a zmienność rzędu 150 pips wręcz prowokuje... do snu. Jeśli WIG będzie kontynuował wzrosty to powinniśmy zobaczyć wybicie dołem do 4.15.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0 - RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
e/u niewielkie prawdopodobieństwo trwałego wyjścia ponad 3550, a przebicie 3580 prawie żadne (oczywiście w mojej opinii) https://www.tradingview.com/x/cn4OI75r/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Ostatnio zmieniony 10 paź 2013, 14:30 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
to jest o 1/4 gorzej niz se spodziewali, nie bedzie tak szybko end qe
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!