DayTrading: Czwartek 10.10.2013
Re: DayTrading: Czwartek 10.10.2013
po dancyn to w L bym sie pakował na kablu, uj, ej i edku, ale po swieczkach to w s
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
-
- Stały bywalec
Co jest z tym edkiem? Takie dane a tu praktycznie nic?
musim czekać na reakcję indeksów...
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
bo obecnie banksterzy grają na umocnienie dolara i dlatego szybki powrót po danych do poziomów wyjściowych.damian1301 pisze:Co jest z tym edkiem? Takie dane a tu praktycznie nic?
a ja bym sie pakowal na podbiciu na oproze W S na sklapa pod cofke na SP500BOCZEK pisze:po dancyn to w L bym sie pakował na kablu, uj, ej i edku, ale po swieczkach to w s
sugerujesz ze za chwilkę na wymienionych parach bedzie zwrotka?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
dax S odnowioene bom nie wybiliBOCZEK pisze:sugerujesz ze za chwilkę na wymienionych parach bedzie zwrotka?
SP500 na oporach nie przejda tego wiec cofka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Brawo. Kurs idzie jakbyś go sterował silną woląatlanticos pisze:na edku mogliśmy skończyc falę A korekty spadków... jeśli tak to możemy teraz zjechac w okolice 3505-3512 (fala B korekty) i kolejny UP później w okolice 3550-3560 (fala C) - zobaczymy co na to rynek

The only way is up
te zlecenie co były na 1,591 na kablu jeszcze wiszą?
Tak myślę!
Tak myślę!
- zastapmnie
- Pasjonat
coś ten poziom na kablu 1,5990-1,6020 coraz mniej realny się zdaje... może w poniedziałek, wtorek, jeśli odbiją jutro/dziś od 1,5880, gorzej jak walną wpierw 1,5750, to wtedy 1,6 może być już za wysoko...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...