fowler pisze:USDJPY - chyba teraz już mamy potwierdzenie wybicia? dobrze że SL ustawiłem niżej niż 97,62 ufff
Moze i na h1 potwierdzilo, ale moim zdaniem retest jest pewny... do zamkniecia h4 daleko, nie mowiac juz o d1. A odwrocenie trendu to jednak wole z tej ostatniej odczytac.
Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
jak ostanie dwa dni był poturbowany kabel, to dziś jest chyba nieśmieretelny yen
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Zna się ktoś na robotach, sprawdził by taką rzecz i przedstawił dane historyczne??:
Wejścia na przecięciach:
VIDYA (niebieskie) + Typical Price (różowe) + wykres liniowy (zielone)
Albo Keltner Channels + Center of Grafity.
A także przecięcia dla Weighted Moving AVerage + Exponential Average + Simple Moving Average ( w sumie tutaj tę najbardziej środkową można by usunąć) tylko po rozpoznaniu trendu - transakcje jednego typu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
fowler pisze:USDJPY - chyba teraz już mamy potwierdzenie wybicia? dobrze że SL ustawiłem niżej niż 97,62 ufff
Moze i na h1 potwierdzilo, ale moim zdaniem retest jest pewny... do zamkniecia h4 daleko, nie mowiac juz o d1. A odwrocenie trendu to jednak wole z tej ostatniej odczytac.
No właśnie - to może być tylko mały false'ik po danych.
Edek już wrócił do poziomu sprzed 14.30