DayTrading: Czwartek 10.10.2013
Re: DayTrading: Czwartek 10.10.2013
po co robią tak duży potencjał reakcji na spadek uj?
- kk.dreamer
- Pasjonat
Żabka rzeczywiście idealnie wyliczyłeś, czyli teraz powinna byc jazda na 1.355. Pasuje 

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
USDJPY - chyba teraz już mamy potwierdzenie wybicia?
dobrze że SL ustawiłem niżej niż 97,62 ufff

- atlanticos
- Maniak
na którejś z wcześniejszych stron wrzucałem wykres... jak po sznureczku... co dalej zobaczymy ale wiadro pipsów wpadłokk.dreamer pisze:Żabka rzeczywiście idealnie wyliczyłeś, czyli teraz powinna byc jazda na 1.355. Pasuje

-- Dodano: 10 paź 2013, 15:01 --
analiza ejka robiona rano...zapomnialem ja tu wrzucic ale wciaz aktualna... teraz wypadałoby poczekac na retest wybitej linii i się dopiero wtedy podłączyc jeśli rynek pozwoli...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
S na AJ 92 70 na skalpa
jak na kablu zanegują tę doji z h1, to witaj 1,58 i tam można się doptrywać eLki, ponieważ występuje tam kanał wzrostowy, a dokładniej jego dolne ograniczenie
co dziś bedzie móił mario? Cheba nic ważnego bo nic się doszukać nie mogę
p.s. a Kuroda to wogołe się dziś spać położył czy za prace w nocy mu lepiej płacą?
co dziś bedzie móił mario? Cheba nic ważnego bo nic się doszukać nie mogę
p.s. a Kuroda to wogołe się dziś spać położył czy za prace w nocy mu lepiej płacą?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ale mi sie dzisiaj pieknie na zlocie gra
Kabel się broni przed klinem
EJ testuje nowy kanał, jak by teraz się skorekcił do 132,0 to potem mam cel 133,5
EJ testuje nowy kanał, jak by teraz się skorekcił do 132,0 to potem mam cel 133,5
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- roberttheus
- Maniak
mi sie nie gra dobrze na zlocie dziś bo dwa razy już odbili opór w ważnym miejscu więc możemy wkrótce zobaczyć dużo niższe poziomy

windsurfing na falach trendu
Tak myślę!
Tak myślę!