BO & FBO
Re: BO & FBO
wszedłem niedawno w kabla ale nie wiem czy nie za szybko nie poczekałem na potwierdzenie zobaczymy czy się nie zemści.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Mam to samo + jeszcze L ED i zastanawiam sie nad Uchf, coprawda to wszystko korekcyjne w stosunku do głównego trndu ruchy, ale cóż jak sienie ma co sie lubi... 

-
- Gaduła
Chciałbym was o coś zapytać, mianowicie jaki rodzaj potwierdzenia stosujecie ja mam z tym problem często próbuje wchodzić gdy widzę fbo i kończy się to dla mnie na SL 

Niech nie umrze bohater zamieszkujący nasze dusze, niech nie zniszczy go wieczna wspinaczka na nieosiągalne szczyty.
Graj to co widzisz nie to czego oczekujesz
Graj to co widzisz nie to czego oczekujesz
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Nie graj korekt, napewno skuteczność ci wzrośnie.
silverarrow musiałbyś przejrzeć forum, dawałem kiedyś zrzuty jak ja to widzę, różnie z tymi potwierdzeniami jest że tak powiem na każdą sytuację tam jakieś mam. Ale najwazniejsze to jak na M5 lub M15 zrobią ZL i wicka to takie naprawdę fajne potwierdzenie. Ale wiesz inaczej wygląda potwierdzenie dla mnie na H4 inaczej na H1 a jeszcze inaczej na D1. Ale wszystko zaczyna się od M5 i M15. Nawet jak robią jakiegoś PB na H1 to sprawdzam jak się on formował, dla mnie PB z H1 czy H4 nie ma znaczenie aż tak bardzo wielkiego bardziej mnie interesuje jak on się tworzył czy było tam ZL. Tak więc ciężko tak jednym słowem napisać jakie musisz mieć potwierdzenie. Ogólnie staraj się patrzeć co rynek robi i jak reaguje w danej strefie powinni właśnie robić wybicie czyli momo ZL i następnie lekka korekta i dawać wicka w kierunku odpowiednim.
no i co tu teraz robić, hmm siedzę też sell usd/chf ale ja nie o tym, niedługo ustalenie stopy procentowej dla funta i bądź tu mądry trzymać i ryzykować czy zamknać, ktoś ma jakieś pomysły 

czerwinek pisze:wszedłem niedawno w kabla ale nie wiem czy nie za szybko nie poczekałem na potwierdzenie zobaczymy czy się nie zemści.
Czerwinek nieźle, nieźle

Cenka opada
Ahmed musisz na bieżąco zmieniać stopkę w zależności od sytuacji na rynku 

nie cierpię takich rzeczy
Ciekawy jestem ile był spread w momencie kiedy byli przy moim TP 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.