DayTrading: Środa 25.09.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 26 wrz 2013, 00:00

Wzrost
17
40%
Bez zmian
5
12%
Spadek
21
49%

Liczba głosów: 43

Awatar użytkownika
adk77
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 25.09.2013

Nieprzeczytany post autor: adk77 »

Nowy500 pisze:
adk77 pisze:sytuacja na parach z frankiem
nalezalo by longa wziesc na uchf, zastanawiam sie nad nim wlasnie

a z kolega yareck1 absolutnie sie zgadzam na ten moment
oceniam, że min 200 pipsów jest do wyjęcia

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

BRENT na eS widać to na dziennym
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

pr7emo pisze:małe zakresy wahań na eu, uj :x
jakie WAhania na SP500 takie i na UJ :) ale jak ruszy SP500 w dol to i przyspiesza ruchy ;)

NIKKIE w nocy cofneli ale U J tez male ruchy byly cos ostatnio w nocy na UJ slabo pogrywaja ;) pytanie kiedy przyjdzie mocniejsze RISK OFF ;) lub RISK ON ja stawiam ze na SP500 korekta trwa i jeszcze sie nie zakocznyla

a przypomina mi to taka sama sytacje jak poprzenio euforia po FEd zjazd i rysowanie RGR z takimi wlasnie podrygami na poczatku sesji w dol pozniej pod zamkniecie UE w gore wyciaganie i pozniej w dol a jesli jakas luka na open to od razu zasypywana byla czekamy na wiekszy ruch w tym klinie jeszcze UP pod bonusiki i premie koniec roku i.....takie scenejro i rozpoczecie zamykania drukarek ktore i tak co nastepne qe to coraz mniejszy wplywa maja na gospodarke a coraz czescie widzimy ze to daje FEDowi mozliwosc trzymania w ryzach rentownosci obligow nie pozwalajac pekniecie banki na 10 latka co sie zblizaja do 3 % od razu wychodzi jedne z drugim i cos wymysla by je zbijac ;)

teraz moza sobie pomyslec co by bylo jak by przestali drukowac :)))) widac na indeksach

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

EJ może ne byc do zarobienie 200 pipa na up... zobaczymy jak się D1 zamknnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

SP500

RGR na M5 takie male ale jak rusza to i U j ruszy w dol :)

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

Nowy123 pisze:
jakie WAhania na SP500 takie i na UJ :) ale jak ruszy SP500 w dol to i przyspiesza ruchy ;)

NIKKIE w nocy cofneli ale U J tez male ruchy byly cos ostatnio w nocy na UJ slabo pogrywaja ;) pytanie kiedy przyjdzie mocniejsze RISK OFF ;) lub RISK ON ja stawiam ze na SP500 korekta trwa i jeszcze sie nie zakocznyla

a przypomina mi to taka sama sytacje jak poprzenio euforia po FEd zjazd i rysowanie RGR z takimi wlasnie podrygami na poczatku sesji w dol pozniej pod zamkniecie UE w gore wyciaganie i pozniej w dol a jesli jakas luka na open to od razu zasypywana byla czekamy na wiekszy ruch w tym klinie jeszcze UP pod bonusiki i premie koniec roku i.....takie scenejro i rozpoczecie zamykania drukarek ktore i tak co nastepne qe to coraz mniejszy wplywa maja na gospodarke a coraz czescie widzimy ze to daje FEDowi mozliwosc trzymania w ryzach rentownosci obligow nie pozwalajac pekniecie banki na 10 latka co sie zblizaja do 3 % od razu wychodzi jedne z drugim i cos wymysla by je zbijac ;)

teraz moza sobie pomyslec co by bylo jak by przestali drukowac :)))) widac na indeksach
już niedługo i zaczną mówić o limitach długu

-- Dodano: śr 25-09-2013, 19:24 --

http://forsal.pl/artykuly/734610,pionee ... h-lat.html

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Nowy123 pisze:SP500

nie drażnij z tym uj dół ;)... żarcik ofkors, ale eL siedze, na małym minusie poki co, ale ja to bardziej bym to wszystko w kierunku 98.8 lub 99 ;)... bo i serce tam, i rozum tez w sumie ;)... ale korelacje z sp mnie nie wciągają ;)

gold ślicznie strzelił, pojechali mnie na 50% dzisiejszego profitu :/ fakin pejsos... kolejne poziomki xauusd wg mnie, jezeli kontynuacja ruchu to 1345, pozniej 1362 no i 1373-1383, jako maks kanału, ewentualny wsteczny w kierunku 1322-1325 tak to widze... do realizacji w 3 dni robocze :)
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

pr7emo pisze:
Nowy123 pisze:

już niedługo i zaczną mówić o limitach długu

-- Dodano: śr 25-09-2013, 19:24 --

http://forsal.pl/artykuly/734610,pionee ... h-lat.html

ahaha zaczyna sie ale ci fachowcy z pionierra to maskra chyba najwiecej stracili kasy ludzi wiec ich to nawet nie ma co czytac poza tym

jaki koniec kryzysu jest odbicie a na ile bedzie trwale sie okaze... problemy zadluzeniowe krajow dalej nie rozwiazane ale coz co do GPW to niech poczekaja ja kOFE zacznie sprzedawac akcje bo ludzie przejda do ZUS a i ta kna koniecu ZUS wyplaca wiec musza akcje sprzedac :)

przed chwila pisalem RGR na M5 na sp500 zaraz ruszy i U J :) :mrgreen:

-- Dodano: śr 25-09-2013, 19:33 --
pedro pisze:
Nowy123 pisze:SP500

nie drażnij z tym uj dół ;)... żarcik ofkors, ale eL siedze, na małym minusie poki co, ale ja to bardziej bym to wszystko w kierunku 98.8 lub 99 ;)... bo i serce tam, i rozum tez w sumie ;)... ale korelacje z sp mnie nie wciągają ;)

gold ślicznie strzelił, pojechali mnie na 50% dzisiejszego profitu :/ fakin pejsos... kolejne poziomki xauusd wg mnie, jezeli kontynuacja ruchu to 1345, pozniej 1362 no i 1373-1383, jako maks kanału, ewentualny wsteczny w kierunku 1322-1325 tak to widze... do realizacji w 3 dni robocze :)
wykrakalem :) :mrgreen: :mrgreen: stalo sie ;)

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Tak myślę!

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

teraz mówią o przyszłych wzrostach, a potem użyją tego w marketingu mówiąc klientom "a nie mówiłem" :)
27% bezrobocia w Grecji, już nie ma z czego zjeżdżać ta koniunktura recovery

ja widzę inne zagrożenie, nieudolne zarządzanie może doprowadzić do licznych przeszkód i utrudnień w gospodarce kraju
kompletny brak intuicji planowania średnioterminowego może znacznie zmniejszyć zapęd do wzrostu
ja pierd*** obiecałem sobie że nie będę krytykował :P

procesy inicjujące działalność mogą stanowić negatywny wzorzec w drodze do rozpoczęcia działalności i kontynuacji
np. znalezienie właściwego księgowego od podatków w dyscyplinie innowacyjnej, a ten sam nakład środków na pozycjonowanie marketingowe
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2013, 19:40 przez pr7emo, łącznie zmieniany 2 razy.

Zablokowany