DayTrading: Środa 25.09.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 26 wrz 2013, 00:00

Wzrost
17
40%
Bez zmian
5
12%
Spadek
21
49%

Liczba głosów: 43

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 25.09.2013

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

pedro pisze:
roberttheus pisze:wyjścia z kryzysu obawiam się że nie ma. czeka nas zagłada i wyginiemy jak dinozaury. konsumpcjonizm i kapitalizm przyczyną rozkładu i gnijącej rany.
nie no, tak czarno to bym tego nie widzial.... : ) fakt, jakieś wojny domowe itp, ale wydaje mi się, że prędzej społeczeństwa (całe narody) powiedzą banksterom FUCK OFF!!!! i przestaną spłacac swoje kredyty, wracając do handlu wymiennego :)... to będzie swoiste katharsis... wszyscy umorzą wszystkim wszystko, bo nikt nie będzie niczego spłacał.... : )... oczyścimy się i może zmądrzejemy... ale tego to może wnuki moich dzieci doczekaja... poki co, czeka nas podboj marsa, walka z terroryzmem, nowe iPhony i wirtualne dupecki w taiwanskich podrobkach google glass ;)
no właśnie niech umarzają skoro potrafią miliardy umożyć sobie nawzajem. a niech płacą wszystkim po równo każdemu by każdy napędzał koniunkturę. fuck off nie można im powiedzieć bo wtedy skończy się ta piękna gra w której wygrywa się duże pieniądze zwana forex

-- Dodano: śr 25-09-2013, 22:46 --
pr7emo pisze:to wszędzie tak jest, już nigdy nie będę zapiepszał, wole wyjechać za granicę gdyby na fx mi cienko szło

edziu na momentum m5
święte słowa praca jest dla jeleni i niewolników przestała być dobrem dla ogółu stała się wyzyskiem
ja pracuję w dużej firmie. liczy się tylko cyfra cyfra cyfra i nic więcej ludzie na produkcji to psy zapierd.. na akord jak jest ok do dostaję dużą kasę jak źle to mniej ale wpływu na sprzedaż nie mam kompletnie żadnego a na forex mam wpływ na moje posunięcia fundamentalny
windsurfing na falach trendu

Zablokowany