oceniam, że min 200 pipsów jest do wyjęciaNowy500 pisze:nalezalo by longa wziesc na uchf, zastanawiam sie nad nim wlasnieadk77 pisze:sytuacja na parach z frankiem
a z kolega yareck1 absolutnie sie zgadzam na ten moment
DayTrading: Środa 25.09.2013
Re: DayTrading: Środa 25.09.2013
BRENT na eS widać to na dziennym
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
jakie WAhania na SP500 takie i na UJpr7emo pisze:małe zakresy wahań na eu, uj

NIKKIE w nocy cofneli ale U J tez male ruchy byly cos ostatnio w nocy na UJ slabo pogrywaja

a przypomina mi to taka sama sytacje jak poprzenio euforia po FEd zjazd i rysowanie RGR z takimi wlasnie podrygami na poczatku sesji w dol pozniej pod zamkniecie UE w gore wyciaganie i pozniej w dol a jesli jakas luka na open to od razu zasypywana byla czekamy na wiekszy ruch w tym klinie jeszcze UP pod bonusiki i premie koniec roku i.....takie scenejro i rozpoczecie zamykania drukarek ktore i tak co nastepne qe to coraz mniejszy wplywa maja na gospodarke a coraz czescie widzimy ze to daje FEDowi mozliwosc trzymania w ryzach rentownosci obligow nie pozwalajac pekniecie banki na 10 latka co sie zblizaja do 3 % od razu wychodzi jedne z drugim i cos wymysla by je zbijac

teraz moza sobie pomyslec co by bylo jak by przestali drukowac

EJ może ne byc do zarobienie 200 pipa na up... zobaczymy jak się D1 zamknnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
SP500
RGR na M5 takie male ale jak rusza to i U j ruszy w dol

już niedługo i zaczną mówić o limitach długuNowy123 pisze:jakie WAhania na SP500 takie i na UJpr7emo pisze:małe zakresy wahań na eu, ujale jak ruszy SP500 w dol to i przyspiesza ruchy
![]()
NIKKIE w nocy cofneli ale U J tez male ruchy byly cos ostatnio w nocy na UJ slabo pogrywajapytanie kiedy przyjdzie mocniejsze RISK OFF
lub RISK ON ja stawiam ze na SP500 korekta trwa i jeszcze sie nie zakocznyla
a przypomina mi to taka sama sytacje jak poprzenio euforia po FEd zjazd i rysowanie RGR z takimi wlasnie podrygami na poczatku sesji w dol pozniej pod zamkniecie UE w gore wyciaganie i pozniej w dol a jesli jakas luka na open to od razu zasypywana byla czekamy na wiekszy ruch w tym klinie jeszcze UP pod bonusiki i premie koniec roku i.....takie scenejro i rozpoczecie zamykania drukarek ktore i tak co nastepne qe to coraz mniejszy wplywa maja na gospodarke a coraz czescie widzimy ze to daje FEDowi mozliwosc trzymania w ryzach rentownosci obligow nie pozwalajac pekniecie banki na 10 latka co sie zblizaja do 3 % od razu wychodzi jedne z drugim i cos wymysla by je zbijac![]()
teraz moza sobie pomyslec co by bylo jak by przestali drukowac) widac na indeksach
-- Dodano: śr 25-09-2013, 19:24 --
http://forsal.pl/artykuly/734610,pionee ... h-lat.html
nie drażnij z tym uj dółNowy123 pisze:SP500

gold ślicznie strzelił, pojechali mnie na 50% dzisiejszego profitu

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pr7emo pisze:już niedługo i zaczną mówić o limitach długuNowy123 pisze:jakie WAhania na SP500 takie i na UJpr7emo pisze:małe zakresy wahań na eu, ujale jak ruszy SP500 w dol to i przyspiesza ruchy
![]()
NIKKIE w nocy cofneli ale U J tez male ruchy byly cos ostatnio w nocy na UJ slabo pogrywajapytanie kiedy przyjdzie mocniejsze RISK OFF
lub RISK ON ja stawiam ze na SP500 korekta trwa i jeszcze sie nie zakocznyla
a przypomina mi to taka sama sytacje jak poprzenio euforia po FEd zjazd i rysowanie RGR z takimi wlasnie podrygami na poczatku sesji w dol pozniej pod zamkniecie UE w gore wyciaganie i pozniej w dol a jesli jakas luka na open to od razu zasypywana byla czekamy na wiekszy ruch w tym klinie jeszcze UP pod bonusiki i premie koniec roku i.....takie scenejro i rozpoczecie zamykania drukarek ktore i tak co nastepne qe to coraz mniejszy wplywa maja na gospodarke a coraz czescie widzimy ze to daje FEDowi mozliwosc trzymania w ryzach rentownosci obligow nie pozwalajac pekniecie banki na 10 latka co sie zblizaja do 3 % od razu wychodzi jedne z drugim i cos wymysla by je zbijac![]()
teraz moza sobie pomyslec co by bylo jak by przestali drukowac) widac na indeksach
-- Dodano: śr 25-09-2013, 19:24 --
http://forsal.pl/artykuly/734610,pionee ... h-lat.html
ahaha zaczyna sie ale ci fachowcy z pionierra to maskra chyba najwiecej stracili kasy ludzi wiec ich to nawet nie ma co czytac poza tym
jaki koniec kryzysu jest odbicie a na ile bedzie trwale sie okaze... problemy zadluzeniowe krajow dalej nie rozwiazane ale coz co do GPW to niech poczekaja ja kOFE zacznie sprzedawac akcje bo ludzie przejda do ZUS a i ta kna koniecu ZUS wyplaca wiec musza akcje sprzedac

przed chwila pisalem RGR na M5 na sp500 zaraz ruszy i U J

-- Dodano: śr 25-09-2013, 19:33 --
wykrakalempedro pisze:nie drażnij z tym uj dółNowy123 pisze:SP500
RGR na M5 takie male ale jak rusza to i U j ruszy w dol... żarcik ofkors, ale eL siedze, na małym minusie poki co, ale ja to bardziej bym to wszystko w kierunku 98.8 lub 99
... bo i serce tam, i rozum tez w sumie
... ale korelacje z sp mnie nie wciągają
gold ślicznie strzelił, pojechali mnie na 50% dzisiejszego profitufakin pejsos... kolejne poziomki xauusd wg mnie, jezeli kontynuacja ruchu to 1345, pozniej 1362 no i 1373-1383, jako maks kanału, ewentualny wsteczny w kierunku 1322-1325 tak to widze... do realizacji w 3 dni robocze

Tak myślę!
Tak myślę!
teraz mówią o przyszłych wzrostach, a potem użyją tego w marketingu mówiąc klientom "a nie mówiłem" 
27% bezrobocia w Grecji, już nie ma z czego zjeżdżać ta koniunktura recovery
ja widzę inne zagrożenie, nieudolne zarządzanie może doprowadzić do licznych przeszkód i utrudnień w gospodarce kraju
kompletny brak intuicji planowania średnioterminowego może znacznie zmniejszyć zapęd do wzrostu
ja pierd*** obiecałem sobie że nie będę krytykował
procesy inicjujące działalność mogą stanowić negatywny wzorzec w drodze do rozpoczęcia działalności i kontynuacji
np. znalezienie właściwego księgowego od podatków w dyscyplinie innowacyjnej, a ten sam nakład środków na pozycjonowanie marketingowe

27% bezrobocia w Grecji, już nie ma z czego zjeżdżać ta koniunktura recovery
ja widzę inne zagrożenie, nieudolne zarządzanie może doprowadzić do licznych przeszkód i utrudnień w gospodarce kraju
kompletny brak intuicji planowania średnioterminowego może znacznie zmniejszyć zapęd do wzrostu
ja pierd*** obiecałem sobie że nie będę krytykował

procesy inicjujące działalność mogą stanowić negatywny wzorzec w drodze do rozpoczęcia działalności i kontynuacji
np. znalezienie właściwego księgowego od podatków w dyscyplinie innowacyjnej, a ten sam nakład środków na pozycjonowanie marketingowe
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2013, 19:40 przez pr7emo, łącznie zmieniany 2 razy.