magura2004 pisze:Czerwiec był jedynie momentem zwątpienia BB
Co do ED pisałem ostatnio, iż może być korekta za Bena ale potem kierunek i tak północ, co nie zmienia faktu iż ja tylko na L stawiałem pozycje, a więc BUY STOP mi zadziałał, ale TP bezpieczne na 3450, więc muszę szukać kolejnych wejść (jeszcze miałem pozycje wcześniejszą z 3165).
Tak swoją drogą Goldman przewiduje te 3800 do końca roku, a mi prędzej tak wyjdzie do końca br. miesiąca biorąc pod uwagę iż jesteśmy na fali 3, to tak 41/4200 wychodzi.
Teraz w tym roku mamy max. 2 ograniczenia zakładając dobre dane, a i przy Yellen i to jest wątpliwe.
Fundamentów jakoś na ten moment brak dla Niedźwiedzi.
Alex jeszcze może napisz tutaj co Ben odpowiedział na pytanie odnośnie tego, iż program skupu ostatnio prawie nie przynosił efektu jak możesz.
USDPLN ~2.5
Fragment Pogaduchy przy kawie... - reaktywacja!
a odpowiezdiel wogole na to pytanie bo QE nic juz nie daje
teraz limi dlugu
Jeszcze bardziej niepokojące jest to podstawą do końcowej debaty na suficie amerykańskiego długu. Barack Obama teraz oświadczył, że nie będzie negocjować z republikanami w sprawie warunków podwyższenia poziomu dopuszczalnego długu publicznego , znaczenie, to jest jego sposób lub highway. Republikanie zareagowali z groźbą zamknięcia rządu .
bo oni chca zmiany w opice zdrowotnej a Obamam sie nie zgadza
szczerze t oci dziennikarze na konferencji moim zdanie sa podstawinie odpowiedni
bo tam nie bylo wprost pytan...czy nie widzie ze mamy nowa BANKE na aktywach dzieki drukowaniu...czy nie widzi ze inflacja jest wieksza niz oni podaja....czy chce calkiem zniszczyc dolara i czy chce by Rosji Chinach inne panstwa odchodzily od USD jako rezerwowa waluta swiatowa widac z co wy robicie

ja bym tam mu zadal pare niewygodnych pytan a tutaj taki kabaret ze szok