to do mnie ?molmomas pisze:potwierdzenie wybicia kanału na h4?????
DayTrading: Czwartek 19.09.2013
Re: DayTrading: Czwartek 19.09.2013
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
ogólna refleksja i propozycja 
wiesz, zawsze szukam więcej opcji i wybieram jedną,
chociaż podzielam Twe zdanie co do ujka że może być wybicie górą bo skośne dodrukują albo coś....

wiesz, zawsze szukam więcej opcji i wybieram jedną,
chociaż podzielam Twe zdanie co do ujka że może być wybicie górą bo skośne dodrukują albo coś....
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
bo ja o kanałach nie pisałem ... ale może się okaże, że objęcie hossy nam sie na koniec dnia utworzy (D1)...molmomas pisze:ogólna refleksja i propozycja
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Jak myslicie ile jeszcze usd bedzie tracic???
a myslisz ze Vincent nie kupi tanio Euro zeby miec na splate zadluzenia ?molmomas pisze:chociaż podzielam Twe zdanie co do ujka że może być wybicie górą bo skośne dodrukują albo coś....
Mysle,ze usd bedzie jeszcze troche tracic.1.37 mam target.Korekty pewnie beda,ale na odwrot sie nie zanosi.Nawet jak beda dobre dane z us to Ben mowil,ze o koncu drukowania nawet nie mysla dopoki nie naprawia gospodarki.Wiec nigdy
W styczniu wchodzi nastepczyni i dalej drukuje.

a co wg Ciebie w tym czasie będzie się działo z euro - wszystko bedzie super ?Piter80 pisze:Mysle,ze usd bedzie jeszcze troche tracic.1.37 mam target.Korekty pewnie beda,ale na odwrot sie nie zanosi.Nawet jak beda dobre dane z us to Ben mowil,ze o koncu drukowania nawet nie mysla dopoki nie naprawia gospodarki.Wiec nigdy![]()
po drodze wypadnie kilka trupów z europejskich szaf i przeszacowane EUR spadnie... ten medal ma dwie strony...Piter80 pisze:Mysle,ze usd bedzie jeszcze troche tracic.1.37 mam target.Korekty pewnie beda,ale na odwrot sie nie zanosi.Nawet jak beda dobre dane z us to Ben mowil,ze o koncu drukowania nawet nie mysla dopoki nie naprawia gospodarki.Wiec nigdy![]()
za drogie EUR jest nie na rękę wielu eurpejskim krajom, a także chyba EBC nie chce, zeby konsensus i parytet na poziomie 1,3 eurusd, był na dłuższy czas zachwiany w którąkolwiek strone... to takie moje przemyślenia : )
-- Dodano: 19 wrz 2013, 10:25 --
jankesom oczywiscie zalezy na jak najtanszym dolarze, z identycznych powodow, jak robiły to Chiny przez ostatnie 22 lata : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
mozna sprobowac S na kablu poniej 1,61 na danych
-- Dodano: czw 19-09-2013, 9:29 --
moim zdaniem oczywscie
-- Dodano: czw 19-09-2013, 9:29 --
moim zdaniem oczywscie
korekta nie przejda tal latwo lini trendu przy 16200Blaza pisze:a jak widźcie kabel ??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.