AliorTrader - ECN.
-
- Bywalec
Re: AliorTrader - ECN.
Witam Panie Karolu
Uważa Pan iż odpowiedz udzielona w marcu tego roku, jest aktualna ?. Moje pytanie było konkretnie sprecyzowane. Powyższa Pana odpowiedz z linkiem, nie daje odpowiedzi na moje i tak postawione pytanie.
Uważam iż jest Pan przedstawicielem firmy PFsoft i może Pan udzielić odpowiedzi, no chyba iż to jest właśnie taka polityka, nie rozumienia pytań lub odsyłania do wątków z przed pół roku.
Pozdrawiam serdecznie.
Uważa Pan iż odpowiedz udzielona w marcu tego roku, jest aktualna ?. Moje pytanie było konkretnie sprecyzowane. Powyższa Pana odpowiedz z linkiem, nie daje odpowiedzi na moje i tak postawione pytanie.
Uważam iż jest Pan przedstawicielem firmy PFsoft i może Pan udzielić odpowiedzi, no chyba iż to jest właśnie taka polityka, nie rozumienia pytań lub odsyłania do wątków z przed pół roku.
Pozdrawiam serdecznie.
Witam 
Pozdrawiam
Karol Marchewka

Tak, ta odpowiedź jest aktualna. Gdyby było inaczej to bym nie wysyłał Panu link do tej odpowiedzi.szreder1981 pisze:Witam Panie Karolu
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Witamy,
Platforma mobilna przechodzi właśnie testy bezpieczeństwa. Gdy tylko testy się zakończą i wynik będzie pozytywny - natychmiast otrzymają Państwo możliwość pobrania aplikacji bezpośrednio z Apple Store i Google Play.
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Platforma mobilna przechodzi właśnie testy bezpieczeństwa. Gdy tylko testy się zakończą i wynik będzie pozytywny - natychmiast otrzymają Państwo możliwość pobrania aplikacji bezpośrednio z Apple Store i Google Play.
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
A na blackberry też bedzie
?

Witam Serdecznie 
Pozdrawiam
Karol Marchewka

Na dzień dzisiejszy PFSOFT udostępnia platformę mobilną na urządzenia z systemem Android oraz iOS.renesis pisze:A na blackberry też bedzie?
Pozdrawiam
Karol Marchewka
-
- Bywalec
Witam
Czy to już znaczy, iż kliencie Alior Trader mogą korzystać z mobilnej platformy ? Jeżeli nie, to czy można prosić o rozwinięcie enigmatycznej wiadomości iż są przeprowadzane testy bezpieczeństwa, konkretnie planowany termin zakończenia. Być może udostępnienia.
Czy to już znaczy, iż kliencie Alior Trader mogą korzystać z mobilnej platformy ? Jeżeli nie, to czy można prosić o rozwinięcie enigmatycznej wiadomości iż są przeprowadzane testy bezpieczeństwa, konkretnie planowany termin zakończenia. Być może udostępnienia.
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Testy bezpieczeństwa zakończą się w tym miesiącu. Jeżeli wyniki będą pozytywne to udostępnimy aplikację mobilną na początku września.
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Czy codzienne spiki ok godziny 23 na demo pojawiają się na realu? Podejrzewam, że nie ale chcę się upewnić 

Witam 
Pozdrawiam
Karol Marchewka

Nie przyglądam się demo ale na realu nie widzę szpilek, przynajmniej na Edwardzie bo tylko tę parę obserwuję, a nie napisałeś na jakich instrumentach je widzisz.fxtrader pisze:Czy codzienne spiki ok godziny 23 na demo pojawiają się na realu? Podejrzewam, że nie ale chcę się upewnić
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Oczywiście ja także skupiam się na edku..więc widzę to na tej parzeMaRCHeW pisze:, a nie napisałeś na jakich instrumentach je widzisz.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.