AliorTrader - ECN.
Re: AliorTrader - ECN.
Witam
Podczas instalacji platformy Alior Trader 2 wybieram folder docelowy instalacji na dysku D, jednak później bieżące ustawienia dalej zapisują się na dysku C w folderze AppData, gdzie w ustawieniach mogę znaleźć ściężkę do folderu tymczasowego, tak by nic nie zapisywało mi sie na dysku C tylko wszystko szło na D.
z góry dziękuje za pomoc
Podczas instalacji platformy Alior Trader 2 wybieram folder docelowy instalacji na dysku D, jednak później bieżące ustawienia dalej zapisują się na dysku C w folderze AppData, gdzie w ustawieniach mogę znaleźć ściężkę do folderu tymczasowego, tak by nic nie zapisywało mi sie na dysku C tylko wszystko szło na D.
z góry dziękuje za pomoc
Witam 
Zgłoszę Twoją uwagę do PFSOFTu.
Pozdrawiam
Karol Marchewka

Folder AppData jest docelowym folderem dla ustawień użytkownika i nie można go zmienić.Syriusz88 pisze:Witam
z góry dziękuje za pomoc
Zgłoszę Twoją uwagę do PFSOFTu.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Alior ma awarię. Kursy nie chodzą, nie da się wycofać zleceń... Będzie reklamacja jak nic.
The only way is up
U mnie też zatrzymało się na około 9:38:30... na 6 sekund pojawiło się kwotowanie w okolicy 9:46:16 i znowu stoiTsunamiPL pisze:Alior ma awarię. Kursy nie chodzą, nie da się wycofać zleceń... Będzie reklamacja jak nic.

Ciekawe co tym razem

-- czw 01-08-2013, 10:19 --
A co to za ribbon.help.viewPrivateLog w zakładce Pomoc ?
I dlaczego pokazuje mi w nim country UNITED KINGDOM ?
[...] STREETADDRESS='' CITY='' TIME_ZONE_OFFSET='2' NEED_VERIFICATION_PWD='False' PWD_EXPIRED='False' STATE='' COUNTRY='United Kingdom' [...]
Serdecznie pozdrawiam,
Maciej Buchta.
Maciej Buchta.
Długa ta awaria. Chciałbym otworzyć pozycję w tej chwili, a nie mogę. Szkoda, że tego reklamacja nie uwzględnia.
-
- Pasjonat
zadzwoń na ich infolinie to może usłyszyć tak jak ja kiedyć: " a gdzie jest napisane że ma ciągle działać?"TsunamiPL pisze:Alior ma awarię. Kursy nie chodzą, nie da się wycofać zleceń... Będzie reklamacja jak nic.

Coś czuję, że znowu jest jakiś DDoS i chyba zablokowali znowu całe UPC... bo próbowałem się teraz zalogować żeby sprawdzić czy już działa i co widzę ?
"Błędne parametry połączenia lub Twoje IP jest zablokowane. Prosimy o kontakt"...
Jasne... o niczym innym nie marzę, tylko płacić za połączenie w oczekiwaniu na "dobicie" się do konsultanta, który radośnie mi powie że jest awaria i nie wie kiedy zostanie usunięta (prace trwają) ;-)
Dawno się nic nie psuło w Aliorze, a limit usterek w roku trzeba wyrobić ;-)
"Błędne parametry połączenia lub Twoje IP jest zablokowane. Prosimy o kontakt"...
Jasne... o niczym innym nie marzę, tylko płacić za połączenie w oczekiwaniu na "dobicie" się do konsultanta, który radośnie mi powie że jest awaria i nie wie kiedy zostanie usunięta (prace trwają) ;-)
Serdecznie pozdrawiam,
Maciej Buchta.
Maciej Buchta.
Mam to samo. Gorzej bo sekundy przed awarią otworzyłem zlecenie na 1 lotabuchcik pisze:Coś czuję, że znowu jest jakiś DDoS i chyba zablokowali znowu całe UPC... bo próbowałem się teraz zalogować żeby sprawdzić czy już działa i co widzę ?

Na szczęście konsultant powiedział, że pozycja się nie otworzyła

The only way is up
-
- Pasjonat
TsunamiPL pisze:Mam to samo. Gorzej bo sekundy przed awarią otworzyłem zlecenie na 1 lotabuchcik pisze:Coś czuję, że znowu jest jakiś DDoS i chyba zablokowali znowu całe UPC... bo próbowałem się teraz zalogować żeby sprawdzić czy już działa i co widzę ?
Dawno się nic nie psuło w Aliorze, a limit usterek w roku trzeba wyrobić ;-)![]()
Na szczęście konsultant powiedział, że pozycja się nie otworzyła
to się jeszcze okaże czy na szczęście czy na nieszczęscie