tylko czy depo będzie cierpliwe???harymilloki pisze:Nie srajmy żarem.... Cierpliwości... Psychika czasami nie wytrzymuje , wiem coś o tym ...
DayTrading: Czwartek 15.08.2013
Re: DayTrading: Czwartek 15.08.2013
co Cię nie zabije to Cię wzmocni
Nieźle na tę fazę ruchu, ale po jakości ataku na maxy ponowny zjazd na 1.32 zdaje mi się mało realny, D1 już raczej nie przekują na spadkową.atlanticos pisze:wprawdzie "ciut" szybciej niż zakładałem ale ważne że zgodnie z planem...![]()
przepięknie edziu się spisał....
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p609793
Gratulacje dobrego trejdu.
od 31 07 kolejny test 1.3343 i dalej próbują
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
- atlanticos
- Maniak
zobaczymy... też sądzę że może byc cieżko z powrotem ale tez strzał był trochę sztuczny - nie ukrywam że liczylem na podjazd tam w ciagu 2-3 dnicajto pisze:Nieźle na tę fazę ruchu, ale po jakości ataku na maxy ponowny zjazd na 1.32 zdaje mi się mało realny, D1 już raczej nie przekują na spadkową.atlanticos pisze:wprawdzie "ciut" szybciej niż zakładałem ale ważne że zgodnie z planem...![]()
przepięknie edziu się spisał....
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p609793
Gratulacje dobrego trejdu.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
na usdchf robią prawe ramię orgr. tak sobie rano pomyślałem o takim zejściu, ale zrobić to w takim tempie to się nieźle zabawili
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Atlanticos

Mój plan na weekend - książki , książki , książki i nauka
Stwierdzam że na wykresie wciąż za mało widzę ( ślepy nie jestem a nie widzę
)

Mój plan na weekend - książki , książki , książki i nauka

Stwierdzam że na wykresie wciąż za mało widzę ( ślepy nie jestem a nie widzę

Ostatnio zmieniony 15 sie 2013, 20:00 przez Tommy_Boss, łącznie zmieniany 1 raz.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
zapodaj tytuły jak coś ciekawego masz 

Sztuczny byłby wycieniowany (pamiętne SP500), tutaj jest wciąż w mocy = parcie na kierunek. Będą pracować nad kształtem W1, jeśli zamkną w kształcie byczego młota, to 1.35 jako TG1 w następnym tygodniu.atlanticos pisze:[
zobaczymy... też sądzę że może byc cieżko z powrotem ale tez strzał był trochę sztuczny - nie ukrywam że liczylem na podjazd tam w ciagu 2-3 dni... faktem jest że dorobili idealnie prawe ramie rgr'a... w zasadzie to i glowe i prawe ramie dzis za jednym zamachem strzelili... zasieg okolice 1.3050 wiec z obecnego poziomu ryzyko sie oplaca... ale ostrożnie trzeba...
Na Dukasie zerkam sobie na ED w TF M10, kierunek był już wcześniej obrany, ale jak i Ciebie zaskoczyła mnie szybkość realizacji
Tommy_Boss - polecam wykres, wykres, wykres + myślenie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 sie 2013, 20:09 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak
masz racje że moga popracowac nad ksztaltem tygodniowej...niech zaczna od objecia bessy jutro na dziennymcajto pisze:Sztuczny byłby wycieniowany (pamiętne SP500), tutaj jest wciąż w mocy = parcie na kierunek. Będą pracować nad kształtem W1, jeśli zamkną w kształcie byczego młota, to 1.35 jako TG1 w następnym tygodniu.atlanticos pisze:[
zobaczymy... też sądzę że może byc cieżko z powrotem ale tez strzał był trochę sztuczny - nie ukrywam że liczylem na podjazd tam w ciagu 2-3 dni... faktem jest że dorobili idealnie prawe ramie rgr'a... w zasadzie to i glowe i prawe ramie dzis za jednym zamachem strzelili... zasieg okolice 1.3050 wiec z obecnego poziomu ryzyko sie oplaca... ale ostrożnie trzeba...
Na Dukasie zerkam sobie na ED w TF M10, kierunek był już wcześniej obrany, ale jak i Ciebie zaskoczyła mnie szybkość realizacji

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.