DayTrading: Czwartek 15.08.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 16 sie 2013, 00:00

Wzrost
12
43%
Bez zmian
1
4%
Spadek
15
54%

Liczba głosów: 28

Awatar użytkownika
fozzie
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: DayTrading: Czwartek 15.08.2013

Nieprzeczytany post autor: fozzie »

harymilloki pisze:Nie srajmy żarem.... Cierpliwości... Psychika czasami nie wytrzymuje , wiem coś o tym ...
tylko czy depo będzie cierpliwe???
co Cię nie zabije to Cię wzmocni

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

atlanticos pisze:wprawdzie "ciut" szybciej niż zakładałem ale ważne że zgodnie z planem... :564:

przepięknie edziu się spisał....

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p609793
Nieźle na tę fazę ruchu, ale po jakości ataku na maxy ponowny zjazd na 1.32 zdaje mi się mało realny, D1 już raczej nie przekują na spadkową.

Gratulacje dobrego trejdu.

Awatar użytkownika
wrongWay
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: wrongWay »

od 31 07 kolejny test 1.3343 i dalej próbują
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

cajto pisze:
atlanticos pisze:wprawdzie "ciut" szybciej niż zakładałem ale ważne że zgodnie z planem... :564:

przepięknie edziu się spisał....

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p609793
Nieźle na tę fazę ruchu, ale po jakości ataku na maxy ponowny zjazd na 1.32 zdaje mi się mało realny, D1 już raczej nie przekują na spadkową.

Gratulacje dobrego trejdu.
zobaczymy... też sądzę że może byc cieżko z powrotem ale tez strzał był trochę sztuczny - nie ukrywam że liczylem na podjazd tam w ciagu 2-3 dni :)... faktem jest że dorobili idealnie prawe ramie rgr'a... w zasadzie to i glowe i prawe ramie dzis za jednym zamachem strzelili... zasieg okolice 1.3050 wiec z obecnego poziomu ryzyko sie oplaca... ale ostrożnie trzeba... dzięki za gratulacje... :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
adk77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: adk77 »

na usdchf robią prawe ramię orgr. tak sobie rano pomyślałem o takim zejściu, ale zrobić to w takim tempie to się nieźle zabawili
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

Atlanticos :564: :564: :564:

Mój plan na weekend - książki , książki , książki i nauka :564:

Stwierdzam że na wykresie wciąż za mało widzę ( ślepy nie jestem a nie widzę :d )
Ostatnio zmieniony 15 sie 2013, 20:00 przez Tommy_Boss, łącznie zmieniany 1 raz.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

maassk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maassk »

zapodaj tytuły jak coś ciekawego masz :wink:

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

atlanticos pisze:[
zobaczymy... też sądzę że może byc cieżko z powrotem ale tez strzał był trochę sztuczny - nie ukrywam że liczylem na podjazd tam w ciagu 2-3 dni :)... faktem jest że dorobili idealnie prawe ramie rgr'a... w zasadzie to i glowe i prawe ramie dzis za jednym zamachem strzelili... zasieg okolice 1.3050 wiec z obecnego poziomu ryzyko sie oplaca... ale ostrożnie trzeba...
Sztuczny byłby wycieniowany (pamiętne SP500), tutaj jest wciąż w mocy = parcie na kierunek. Będą pracować nad kształtem W1, jeśli zamkną w kształcie byczego młota, to 1.35 jako TG1 w następnym tygodniu.

Na Dukasie zerkam sobie na ED w TF M10, kierunek był już wcześniej obrany, ale jak i Ciebie zaskoczyła mnie szybkość realizacji

Tommy_Boss - polecam wykres, wykres, wykres + myślenie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 sie 2013, 20:09 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

cajto pisze:
atlanticos pisze:[
zobaczymy... też sądzę że może byc cieżko z powrotem ale tez strzał był trochę sztuczny - nie ukrywam że liczylem na podjazd tam w ciagu 2-3 dni :)... faktem jest że dorobili idealnie prawe ramie rgr'a... w zasadzie to i glowe i prawe ramie dzis za jednym zamachem strzelili... zasieg okolice 1.3050 wiec z obecnego poziomu ryzyko sie oplaca... ale ostrożnie trzeba...
Sztuczny byłby wycieniowany (pamiętne SP500), tutaj jest wciąż w mocy = parcie na kierunek. Będą pracować nad kształtem W1, jeśli zamkną w kształcie byczego młota, to 1.35 jako TG1 w następnym tygodniu.

Na Dukasie zerkam sobie na ED w TF M10, kierunek był już wcześniej obrany, ale jak i Ciebie zaskoczyła mnie szybkość realizacji
masz racje że moga popracowac nad ksztaltem tygodniowej...niech zaczna od objecia bessy jutro na dziennym :)
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Zablokowany