Nie ukrywam, że chętnie zobaczyłbym 1.3165, nawet jeśli kurs miałby odbić i poszybować w rejon 1.35-36. Eliotta dopiero się uczę, także za błędy w oznaczeniach przepraszamatlanticos pisze:A opcja tworzenia wzrostowej fali 5, której Wam brakowało?
właśnie to mnie martwi cały czas
powiem szczerze... ten potencjalny rgr psuje mi strasznie wersje z falą 5... jakbyśmy go zanegowali i wyszli powyżej 3400 to byłoby mi łatwiej, a tak kusi gra pod niego bo do wyjęcia na niewielkim ryzyku dużo pipsów... - rynek wkrótce zweryfikuje
DayTrading: Czwartek 15.08.2013
Re: DayTrading: Czwartek 15.08.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak

dokłądnie te same wersje masz co ja w głowie... albo realizacja rgr'a i zjazd z targetem w okolicach 3050 albo zanegowanie go i 3500 zobaczymy na górnej bandzie kanałupaki pisze:Nie ukrywam, że chętnie zobaczyłbym 1.3165, nawet jeśli kurs miałby odbić i poszybować w rejon 1.35-36. Eliotta dopiero się uczę, także za błędy w oznaczeniach przepraszamatlanticos pisze:A opcja tworzenia wzrostowej fali 5, której Wam brakowało?
właśnie to mnie martwi cały czas
powiem szczerze... ten potencjalny rgr psuje mi strasznie wersje z falą 5... jakbyśmy go zanegowali i wyszli powyżej 3400 to byłoby mi łatwiej, a tak kusi gra pod niego bo do wyjęcia na niewielkim ryzyku dużo pipsów... - rynek wkrótce zweryfikuje
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Raczej wersja z RGR - otoczenie makro jednak wskazuje na dolara.
RGR tworzy się na euraud D1 - wczesnej zrealizowały sie na H1 i H4...
RGR tworzy się na euraud D1 - wczesnej zrealizowały sie na H1 i H4...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Jak na razie poziom 1.3343/4 (lewe ramię) trzyma jako wsparcie, niepokoi mnie jeszcze wyjście górą z chmury na H4.atlanticos pisze:
dokłądnie te same wersje masz co ja w głowie... albo realizacja rgr'a i zjazd z targetem w okolicach 3050 albo zanegowanie go i 3500 zobaczymy na górnej bandzie kanału
o tej godz. edek będzie spadał....
- atlanticos
- Maniak

jeszcze taka luźna projekcja dla eurpln H4 - do realizacji tego scenariusza daleka droga, ale miejsce w którym jesteśmy i wyjście górą z kilkutygodniowej TL może ten scenariusz promowac
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Zanegowanie RGR-a i "naszej" spadkowej teorii przy zamknięciu W1 powyżej 1.34?
- kaktus3000
- Gaduła

Sprawdź książkę: Nassim Taleb "Black Swan" pozwala ominąć wyzerowanie konta.Tommy_Boss pisze:zapodaj tytuły jak coś ciekawego maszmaassk pisze: Mój plan na weekend - książki , książki , książki i nauka![]()
Nadal jest sporo. U polskich brokerów na e/u ilość S wzrosła z 79 do 91%marmaj81 pisze:Było dużo S? Już ich niema!