Złoty graal
Re: Złoty graal
Rozumiem, dzięki, gratuluje! Oglądałem całą tą sytuację ale nie wiedziałem gdzie wejśc... Co było powodem do wyjścia?
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
Ups, sry. Przeczytałem źle.
Powodem do wyjścia było to, że jest tam jako taki sr'o-zl'o chuj wie co, a w sumie to dlatego, że nie lubię mieć otwartych pozycji jak otwieram browara
Powodem do wyjścia było to, że jest tam jako taki sr'o-zl'o chuj wie co, a w sumie to dlatego, że nie lubię mieć otwartych pozycji jak otwieram browara

Dzięki
Na screenie to co pisałem o zamknięciu ejka.
Swoją drogą ciekawa sprawa. Bo tak jak po jednym browarze nie widzę dosłownie najmniejszej różnicy w odbieraniu Świata, wszystko jest tak samo, a jednak na FX nie jestem w stanie grać, bo zwyczajnie się za bardzo rozluźniam, i nagle mam "wyjebane" na to. Ale nie w takim pozytywny sposób, że nie ciśnie mnie na granie, tylko właśnie patrzę na ten wykres, widzę cokolwiek i sobie myślę "a czemu by nie pyknąć" i tak kiedyś kilkadziesiąt pipsów w ciągu godziny straciłem, od tego czasu postanowiłem, że nawet po takiej śmiesznej ilości jak 1 browar nie dotykam się do Forexu w ogóle.
A swoją drogą to mało rzeczy jest przyjemniejszych niż sukces na fx (chociaż dzisiaj mimo fajnego plusa to jest porażka
) i na koniec dnia browarek 
Pozdrawiam, Midas

Na screenie to co pisałem o zamknięciu ejka.
Swoją drogą ciekawa sprawa. Bo tak jak po jednym browarze nie widzę dosłownie najmniejszej różnicy w odbieraniu Świata, wszystko jest tak samo, a jednak na FX nie jestem w stanie grać, bo zwyczajnie się za bardzo rozluźniam, i nagle mam "wyjebane" na to. Ale nie w takim pozytywny sposób, że nie ciśnie mnie na granie, tylko właśnie patrzę na ten wykres, widzę cokolwiek i sobie myślę "a czemu by nie pyknąć" i tak kiedyś kilkadziesiąt pipsów w ciągu godziny straciłem, od tego czasu postanowiłem, że nawet po takiej śmiesznej ilości jak 1 browar nie dotykam się do Forexu w ogóle.
A swoją drogą to mało rzeczy jest przyjemniejszych niż sukces na fx (chociaż dzisiaj mimo fajnego plusa to jest porażka

Pozdrawiam, Midas
Jeszcze co do pierwszej cześci... Idealne wejście to jakby zrobili FBO na tym, ale.. akurat w tym setupie była mocna reakcja (te piny) po czym dzida (zl). W takiej sytuacji można się pokusić o wchodzenie na 1 dotknięcię ZL'ki i ewentualnie potem poprawiać z FBO jeśli wywalą.bfx pisze:Rozumiem, dzięki, gratuluje! Oglądałem całą tą sytuację ale nie wiedziałem gdzie wejśc... Co było powodem do wyjścia?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Cholera jasna, kolejny dzień gdzie ni cholery mi się nie należy dzień na plus... Ale co poradzę, idzie powoli ale do przodu 
-8, +4, -8, +20 = +8
Szału nie ma, ale jeżeli mimo robienia błędów jest na plus to znaczy, że jestem na dobrej drodze do trzaskania grubych pipsów regularnie
A tak swoją drogą.. Jeśli czytasz to Kimkolwiek to wrzucisz w końcu jakieś wejścia albo analizy?
Pozdrawiam, Midas

-8, +4, -8, +20 = +8
Szału nie ma, ale jeżeli mimo robienia błędów jest na plus to znaczy, że jestem na dobrej drodze do trzaskania grubych pipsów regularnie

A tak swoją drogą.. Jeśli czytasz to Kimkolwiek to wrzucisz w końcu jakieś wejścia albo analizy?
Pozdrawiam, Midas
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dzień bez gry, rano byłem jakoś strasznie zaspany i mimo, że mogłem wejść to nie wszedłem nie wiem czemu
A setup był bardzo fajny. Chodzi oczywiście o ejka long od 130 do sr'a 130.52, oczywiście takiego tp bym nie wziął na 95% ale tylebyło do ugrania ze względu na fbo h4. Taki pierwszy setup to był 5;38 jeśli dobrze widzę, potem na korekcie też można było wejść. Ja chciałem wejśc na 3LT ale nie doszli, odszedłem od kompa na trochę i jak wróciłem to robili seutp od 130 ale jakoś tego nie zagrałem.
Do jutra
Pozdrawiam, Midas

Do jutra

Pozdrawiam, Midas
@Up-Łatwo się mówi trudniej się robi-ale jak się widzi setup to trzeba po prostu grać
Trochę więcej konsekwencji (brak browarów,wchodzenie w setup itd.) i będzie fajnie z tego co widze.
Polecam

Trochę więcej konsekwencji (brak browarów,wchodzenie w setup itd.) i będzie fajnie z tego co widze.
http://forex-nawigator.biz/forum/wszyst ... 53-70.htmlMidas pisze:
Polecam

- Kimkolwiek
- Pasjonat
Wszedlem w szorta na edku TP 1.3290. H1 pieknie to pokazuje tp stukinie za 5 - 7h 

Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
Witam kimkolwiek
czytalem twoj dziennik
podobno jak grasz sell to dobry znak zeby grac buy. Sprawdze
buy eu maly sl, tp na 1.34
(demo)

"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
Ejek dzisiaj zamielił i mnie oszukał, dzień na -20p
Do poniedziałku,