Złoty graal

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Re: Złoty graal

Nieprzeczytany post autor: bfx »

Rozumiem, dzięki, gratuluje! Oglądałem całą tą sytuację ale nie wiedziałem gdzie wejśc... Co było powodem do wyjścia?
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

Ups, sry. Przeczytałem źle.

Powodem do wyjścia było to, że jest tam jako taki sr'o-zl'o chuj wie co, a w sumie to dlatego, że nie lubię mieć otwartych pozycji jak otwieram browara :P

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Aha :D Smacznego

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Dzięki :564:

Na screenie to co pisałem o zamknięciu ejka.

Swoją drogą ciekawa sprawa. Bo tak jak po jednym browarze nie widzę dosłownie najmniejszej różnicy w odbieraniu Świata, wszystko jest tak samo, a jednak na FX nie jestem w stanie grać, bo zwyczajnie się za bardzo rozluźniam, i nagle mam "wyjebane" na to. Ale nie w takim pozytywny sposób, że nie ciśnie mnie na granie, tylko właśnie patrzę na ten wykres, widzę cokolwiek i sobie myślę "a czemu by nie pyknąć" i tak kiedyś kilkadziesiąt pipsów w ciągu godziny straciłem, od tego czasu postanowiłem, że nawet po takiej śmiesznej ilości jak 1 browar nie dotykam się do Forexu w ogóle.

A swoją drogą to mało rzeczy jest przyjemniejszych niż sukces na fx (chociaż dzisiaj mimo fajnego plusa to jest porażka :D ) i na koniec dnia browarek :D

Pozdrawiam, Midas
bfx pisze:Rozumiem, dzięki, gratuluje! Oglądałem całą tą sytuację ale nie wiedziałem gdzie wejśc... Co było powodem do wyjścia?
Jeszcze co do pierwszej cześci... Idealne wejście to jakby zrobili FBO na tym, ale.. akurat w tym setupie była mocna reakcja (te piny) po czym dzida (zl). W takiej sytuacji można się pokusić o wchodzenie na 1 dotknięcię ZL'ki i ewentualnie potem poprawiać z FBO jeśli wywalą.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Cholera jasna, kolejny dzień gdzie ni cholery mi się nie należy dzień na plus... Ale co poradzę, idzie powoli ale do przodu :D

-8, +4, -8, +20 = +8

Szału nie ma, ale jeżeli mimo robienia błędów jest na plus to znaczy, że jestem na dobrej drodze do trzaskania grubych pipsów regularnie :)

A tak swoją drogą.. Jeśli czytasz to Kimkolwiek to wrzucisz w końcu jakieś wejścia albo analizy?

Pozdrawiam, Midas
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Dzień bez gry, rano byłem jakoś strasznie zaspany i mimo, że mogłem wejść to nie wszedłem nie wiem czemu :D A setup był bardzo fajny. Chodzi oczywiście o ejka long od 130 do sr'a 130.52, oczywiście takiego tp bym nie wziął na 95% ale tylebyło do ugrania ze względu na fbo h4. Taki pierwszy setup to był 5;38 jeśli dobrze widzę, potem na korekcie też można było wejść. Ja chciałem wejśc na 3LT ale nie doszli, odszedłem od kompa na trochę i jak wróciłem to robili seutp od 130 ale jakoś tego nie zagrałem.

Do jutra :)

Pozdrawiam, Midas

Awatar użytkownika
Nemojimmy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Nemojimmy »

@Up-Łatwo się mówi trudniej się robi-ale jak się widzi setup to trzeba po prostu grać :D
Trochę więcej konsekwencji (brak browarów,wchodzenie w setup itd.) i będzie fajnie z tego co widze.
Midas pisze:
A tak swoją drogą.. Jeśli czytasz to Kimkolwiek to wrzucisz w końcu jakieś wejścia albo analizy?
http://forex-nawigator.biz/forum/wszyst ... 53-70.html

Polecam :lol:

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Wszedlem w szorta na edku TP 1.3290. H1 pieknie to pokazuje tp stukinie za 5 - 7h ;)
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Witam kimkolwiek :D czytalem twoj dziennik :D podobno jak grasz sell to dobry znak zeby grac buy. Sprawdze :D buy eu maly sl, tp na 1.34 :D (demo)

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Ejek dzisiaj zamielił i mnie oszukał, dzień na -20p

Do poniedziałku,
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ