DayTrading: Czwartek 15.08.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 16 sie 2013, 00:00

Wzrost
12
43%
Bez zmian
1
4%
Spadek
15
54%

Liczba głosów: 28

Awatar użytkownika
dziad
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: DayTrading: Czwartek 15.08.2013

Nieprzeczytany post autor: dziad »

karnak pisze:S na ED po sygnale z mojego grala sprzed paru dni ładnie przybiera na wadze.
Patrzę na AT i ..... spokojnie czekam na więcej. :D
Za dużo pasażerów na gapę - gruby i cienki - wszystko S. Źle to widzę (też mam S) pzdr
Wielkie pieniądze robi się na małych pozycjach!
...................................................... Vic Sperandeo

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

zypon pisze:
karnak pisze:S na ED po sygnale z mojego grala sprzed paru dni ładnie przybiera na wadze.
Patrzę na AT i ..... spokojnie czekam na więcej. :D
jak daleko dzisiaj spadnie wg. Ciebie ?
A po co w ogóle się tym zajmować?
Ja nie mam narzędzi, by analizować takie przewidywania, to za zbyt szczegółowe i obarczone DUUUUUŻYM ryzykiem.
Nie lepiej skupić się na dających większą szansę - dłuższych interwałach?
Jestem prawie tego pewien, że tu na forum na day tradingu w dłuższym czasie NIKT nie zarabia, przynajmniej po wpisach nie widzę takich kandydatów. :D

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

godzinówka odstrasza od longów, ale nie zdziwiłbym się, gdyby podciągnęli nawet do 1,328 i stamtąd dopiero mocniej spadli... to jednak scenariusz mocno optymistyczny
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

trav
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: trav »

3060 nie możliwe ale się zobaczy.
Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

karnak pisze: Jestem prawie tego pewien, że tu na forum na day tradingu w dłuższym czasie NIKT nie zarabia, przynajmniej po wpisach nie widzę takich kandydatów. :D
Tylko pozazdrościć Ci cierpliwości i stalowych nerwów do trzymania pozycji dłużej. Szczerze powiem, że tej umiejętności nie zdołałem jeszcze osiągnąć. Znacznie łatwiej przychodzi mi utrzymywać strat:_) Co nie wyklucza zarabiania, wbrew pozorom. Jak mam stratę, to mi jakoś łatwiej otworzyć pozycję we właściwym kierunku - czyli hedgea :roll:
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

zastapmnie pisze:
karnak pisze: Jestem prawie tego pewien, że tu na forum na day tradingu w dłuższym czasie NIKT nie zarabia, przynajmniej po wpisach nie widzę takich kandydatów. :D
Tylko pozazdrościć Ci cierpliwości i stalowych nerwów do trzymania pozycji dłużej. Szczerze powiem, że tej umiejętności nie zdołałem jeszcze osiągnąć. Znacznie łatwiej przychodzi mi utrzymywać strat:_) Co nie wyklucza zarabiania, wbrew pozorom. Jak mam stratę, to mi jakoś łatwiej otworzyć pozycję we właściwym kierunku - czyli hedgea :roll:
Nie żartuj sobie.
Jeszcze na samym hedgeu nikt się nie dorobił, to oszukiwanie samego siebie. :D

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

karnak pisze:
Nie żartuj sobie.
Jeszcze na samym hedgeu nikt się nie dorobił, to oszukiwanie samego siebie. :D
No, skoro tak twierdzisz, gdzież bym śmiał Cię odwodzić od tego przekonania... :oops:

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

Bloomberg traci konsumentów !!!!!!! :d :d :d

Edek leci a Ujka cisną w dół :!: :!: :!: :!: a miał wystrzelić ( cierpliwości mi brak ) :d
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

KrzysztofJezyna
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: KrzysztofJezyna »

myslalem ze dopiero jutro bedzie mozna sie spodziewac jakis wiekszych ruchow na ej, a tu niespodzianka, nic chyba trzeba s zostawic jeszcze na piatek, jutro 3ci piatek miesiaca :D

maassk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maassk »

karnak pisze:
zypon pisze:
karnak pisze:Jestem prawie tego pewien, że tu na forum na day tradingu w dłuższym czasie NIKT nie zarabia, przynajmniej po wpisach nie widzę takich kandydatów. :D
:shock: komentarz gościa który trąbi wszędzie, że znalazł gralla, i wrzuca screeny z indykatorem williams%range czy czymś takim, haha

Zablokowany