Za dużo pasażerów na gapę - gruby i cienki - wszystko S. Źle to widzę (też mam S) pzdrkarnak pisze:S na ED po sygnale z mojego grala sprzed paru dni ładnie przybiera na wadze.
Patrzę na AT i ..... spokojnie czekam na więcej.
DayTrading: Czwartek 15.08.2013
Re: DayTrading: Czwartek 15.08.2013
Wielkie pieniądze robi się na małych pozycjach!
...................................................... Vic Sperandeo
...................................................... Vic Sperandeo
A po co w ogóle się tym zajmować?zypon pisze:jak daleko dzisiaj spadnie wg. Ciebie ?karnak pisze:S na ED po sygnale z mojego grala sprzed paru dni ładnie przybiera na wadze.
Patrzę na AT i ..... spokojnie czekam na więcej.
Ja nie mam narzędzi, by analizować takie przewidywania, to za zbyt szczegółowe i obarczone DUUUUUŻYM ryzykiem.
Nie lepiej skupić się na dających większą szansę - dłuższych interwałach?
Jestem prawie tego pewien, że tu na forum na day tradingu w dłuższym czasie NIKT nie zarabia, przynajmniej po wpisach nie widzę takich kandydatów.

- zastapmnie
- Pasjonat
godzinówka odstrasza od longów, ale nie zdziwiłbym się, gdyby podciągnęli nawet do 1,328 i stamtąd dopiero mocniej spadli... to jednak scenariusz mocno optymistyczny
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
3060 nie możliwe ale się zobaczy.
Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.
- zastapmnie
- Pasjonat
Tylko pozazdrościć Ci cierpliwości i stalowych nerwów do trzymania pozycji dłużej. Szczerze powiem, że tej umiejętności nie zdołałem jeszcze osiągnąć. Znacznie łatwiej przychodzi mi utrzymywać strat:_) Co nie wyklucza zarabiania, wbrew pozorom. Jak mam stratę, to mi jakoś łatwiej otworzyć pozycję we właściwym kierunku - czyli hedgeakarnak pisze: Jestem prawie tego pewien, że tu na forum na day tradingu w dłuższym czasie NIKT nie zarabia, przynajmniej po wpisach nie widzę takich kandydatów.

Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Nie żartuj sobie.zastapmnie pisze:Tylko pozazdrościć Ci cierpliwości i stalowych nerwów do trzymania pozycji dłużej. Szczerze powiem, że tej umiejętności nie zdołałem jeszcze osiągnąć. Znacznie łatwiej przychodzi mi utrzymywać strat:_) Co nie wyklucza zarabiania, wbrew pozorom. Jak mam stratę, to mi jakoś łatwiej otworzyć pozycję we właściwym kierunku - czyli hedgeakarnak pisze: Jestem prawie tego pewien, że tu na forum na day tradingu w dłuższym czasie NIKT nie zarabia, przynajmniej po wpisach nie widzę takich kandydatów.
Jeszcze na samym hedgeu nikt się nie dorobił, to oszukiwanie samego siebie.

- zastapmnie
- Pasjonat
No, skoro tak twierdzisz, gdzież bym śmiał Cię odwodzić od tego przekonania...karnak pisze:
Nie żartuj sobie.
Jeszcze na samym hedgeu nikt się nie dorobił, to oszukiwanie samego siebie.

- Tommy_Boss
- Pasjonat
Bloomberg traci konsumentów !!!!!!!

Edek leci a Ujka cisną w dół
a miał wystrzelić ( cierpliwości mi brak ) 

Edek leci a Ujka cisną w dół

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
-
- Stały bywalec
myslalem ze dopiero jutro bedzie mozna sie spodziewac jakis wiekszych ruchow na ej, a tu niespodzianka, nic chyba trzeba s zostawic jeszcze na piatek, jutro 3ci piatek miesiaca 

karnak pisze:zypon pisze:karnak pisze:Jestem prawie tego pewien, że tu na forum na day tradingu w dłuższym czasie NIKT nie zarabia, przynajmniej po wpisach nie widzę takich kandydatów.