journal - ermak
Re: journal - ermak
agrgrgrgrggrgrgrgrrrrrrr ejek poszedł w dół 30 pipsów....
dobrze że edzio jeszcze jest na ringu ale tylko 10+ obecnie
dobrze że edzio jeszcze jest na ringu ale tylko 10+ obecnie
Czemu grając z h4 grasz z tak małym sl'em? Ja grałem w bardzo podobnym miejscu S na ejku, też z małym sl'em, ale z m5/m1 (nawet wywaliło mnie 2 razy, ale w końcu weszło +26 a mogło wejść +46, ale jestem ciotą i nie dotrzymałem
)
Pozdro

Pozdro
Jak trzeba to daje SL 30+, a jak się da to 10p.
Tak w skrócie to: w zależności czy gram z trendem, czy staram się zawrócić rzekę, patrzę na różne tfy. Ogólnie jednak patrzę na H4 (może D1).
I na wejście nie ryzykuje więcej niż 3% depo.
Tak w skrócie to: w zależności czy gram z trendem, czy staram się zawrócić rzekę, patrzę na różne tfy. Ogólnie jednak patrzę na H4 (może D1).
I na wejście nie ryzykuje więcej niż 3% depo.
ejek jest obecnie na +64, patrzę gdzie przesunąć SL, bo TP nie widzę
a aud stratny, może spróbuje wejść jeszcze raz
a co się stało na kablu o 11? miała być podana inflacja a na XTB nie podali wartości
a aud stratny, może spróbuje wejść jeszcze raz
a co się stało na kablu o 11? miała być podana inflacja a na XTB nie podali wartości
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
skończyło się na +79
nie było mnie przy komputrze, a było do zabezpieczenia : /
Strasznie podobnie gramy ostatnio, tylko ja z mniejszym sl'em i z mniejszymi tp. Np. ten trejd na ejku co złapałeś zajebisty to też miałem, tylko złamałem zasady (nie pcozekałęm na setup tylko wlazłem na mini korekcie pierwszego odbicia i mnie wywaliło). A dzisiaj za to złapałem +18 i też pozycja w bardzo podobnym miejscu.
Chyba obu nam co raz lepiej idzie. Co do Twojej gry to widzę naprawdę dużą poprawę w stosunku do tego co było parę miechów temu.
Pozdro

Chyba obu nam co raz lepiej idzie. Co do Twojej gry to widzę naprawdę dużą poprawę w stosunku do tego co było parę miechów temu.
Pozdro