Broker przygotował naprawdę dobrą ofertę dla użytkowników naszego forum z darmowymi 100 Euro na rachunku, aby każdy mógł sprawdzić jakość brokera.
Niestety niektórzy od razu wychwycili możliwość oszukania brokera poprzez zakładanie kilku kont, hedging darmowego bonusu na różnych kontach XM, a później mają jeszcze czelność wyzywania brokera od oszustów, bo dział antyoszustowy XM to wychwycił? Jak Wam nie wstyd?
Przykład? Proszę bardzo http://forex-nawigator.biz/forum/xemark ... ml#p605010 Użytkownik oskarża brokera o oszustwo, a sam oszukuje brokera. Po wytłumaczeniu nawet nie ma odwagi przeprosić za swoje oszustwo.
Proszę zwrócić uwagę, że przygotowanie takiej promocji to duże ryzyko dla brokera, dużo czasu poświęconego na wychwytywanie oszustów, odpowiedzi na masę pytań użytkowników itp.
Jeżeli to pomyłka to wystarczy poczekać, a nie wyzywać brokera w wątkach do tego nie przeznaczonych. Jak można nazywać kogoś oszustem, bo się nie dostało odpowiedzi w ciągu 15 minut (post z DT) w sprawie darmowego konta ze 100 Euro? Jak coś jest nie tak to trzeba to napisać w wątku do tego przeznaczonym i poczekać na odpowiedź, a nie psioczyć przykładowo w dziale DayTrading.ForexTig3r pisze:Założyłem konto promocyjne na XE z bonusem 100€ i możliwością wypłaty gotówki tylko ponad tę kwotę.
Wypytywałem wcześniej dokładnie Pana Piotr Kurszewski z XE o warunki promocji, tymczasem z dniem 1 Sierpnia br. pojawiło mi się ExPired Credit Out.
To już nie pierwsza taka historia z tym brokerem.
Broker jawnie oszukuje ludzi. Minęło 24H od próby kontaktu i nie otrzymuję odpowiedzi a wcześniej Pan Piotr tak szybko mi odpowiadał, teraz zamilkł.
Uważał bym na tego brokera, kusi bonusami i pokrywaniem kosztów transferów gotówkowych.
Mam nadzieję także, że to tylko pomyłka brokera, a nie odebranie bonusu za próbę oszustwa.