No , na to wyglada bo ja nic takiego nie mam, sprawdałem dla pewności u trzech broków i też nic niema takiego.Aroon pisze:Czy tylko ja mam szpilę na prawie 40 pipsów na wykresie EURGBP (i nie tylko) wczoraj o 1.13?
XM Group
- uciekinier
- Pasjonat
Re: XEMarkets
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
U innych brokerów ja też nie mam. Chodzi o XE.uciekinier pisze:No , na to wyglada bo ja nic takiego nie mam, sprawdałem dla pewności u trzech broków i też nic niema takiego.Aroon pisze:Czy tylko ja mam szpilę na prawie 40 pipsów na wykresie EURGBP (i nie tylko) wczoraj o 1.13?
-
- Bywalec
Prosze jeszcze o odpowiedz by rozwiac me wątpliwosci --- Czy przy jakiejkolwiek wypłacie zysku - Bonus 100 Eur jest usówany z rachunku - czy on tam kwitnie póki go w jakis dziwny sposób MC nie wykonczy ?
- uciekinier
- Pasjonat
u mnie w XE nie ma żadnej szpili.Aroon pisze:U innych brokerów ja też nie mam. Chodzi o XE.uciekinier pisze:No , na to wyglada bo ja nic takiego nie mam, sprawdałem dla pewności u trzech broków i też nic niema takiego.Aroon pisze:Czy tylko ja mam szpilę na prawie 40 pipsów na wykresie EURGBP (i nie tylko) wczoraj o 1.13?
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
Tak to wygląda u mnie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Bywalec
na xm -ie mam taka szpile , na go4x-ie brak szpiliAroon pisze:Tak to wygląda u mnie.
- ForexTig3r
- Maniak
Założyłem konto promocyjne na XE z bonusem 100€ i możliwością wypłaty gotówki tylko ponad tę kwotę.
Wypytywałem wcześniej dokładnie Pana Piotr Kurszewski z XE o warunki promocji, tymczasem z dniem 1 Sierpnia br. pojawiło mi się ExPired Credit Out.
To już nie pierwsza taka historia z tym brokerem.
Broker jawnie oszukuje ludzi. Minęło 24H od próby kontaktu i nie otrzymuję odpowiedzi a wcześniej Pan Piotr tak szybko mi odpowiadał, teraz zamilkł.
Uważał bym na tego brokera, kusi bonusami i pokrywaniem kosztów transferów gotówkowych.
Wypytywałem wcześniej dokładnie Pana Piotr Kurszewski z XE o warunki promocji, tymczasem z dniem 1 Sierpnia br. pojawiło mi się ExPired Credit Out.
Broker jawnie oszukuje ludzi. Minęło 24H od próby kontaktu i nie otrzymuję odpowiedzi a wcześniej Pan Piotr tak szybko mi odpowiadał, teraz zamilkł.
Uważał bym na tego brokera, kusi bonusami i pokrywaniem kosztów transferów gotówkowych.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- kaktus3000
- Gaduła
Wczoraj zgłosiłem kilka nieścisłości w koncie brata. Oddzwonił do minie po około 3 godzinach. Okazało się, że błąd był po stronie brata i wszystko się wyjaśniło. Z tym informowaniem żeby uważać na tego brokera to chyba trochę przesadzasz. Zwłaszcza, że wyraźnie masz napisane, że odpowiedz możesz otrzymać do 48h. Weź też pod uwagę okres urlopowy itp. Jestem przekonany, że Pan Piotr na pewno oddzwoni, przynajmniej ja jestem zaskoczony obsługą, ponieważ konto mam niedługa a telefon miałem już kilka krotnie z pytaniem czy można jakoś pomóc, coś rozjaśnić itd. Jak na razie ja mogę polecić tego brokera, obsługa rewelacyjna. Zaznaczam, że nie wypłacałem jeszcze pieniędzy, więc w tym temacie niech się wypowie ktoś kto z sukcesem wypłacił zysk z bonusu?ForexTig3r pisze:Założyłem konto promocyjne na XE z bonusem 100€ i możliwością wypłaty gotówki tylko ponad tę kwotę.
Ostatnio zmieniony 08 sie 2013, 10:35 przez kaktus3000, łącznie zmieniany 1 raz.
A skąd wiesz że ten Pan Piotr nie ma np urlopu bo mu dziecko zachorowało ? To nie jest niewolnik, żeby warować przy kompie 24h/dzień bo może ktoś napisze maila...
- kaktus3000
- Gaduła
Dokładnie! Zwłaszcza, że XM już udowodnił kilkakrotnie w tym wątku, że błędy przeważnie były po stronie użytkowników a za błędy XM przeprosił i wyjaśnił/odpisał.Cyb pisze:A skąd wiesz że ten Pan Piotr nie ma np urlopu bo mu dziecko zachorowało ? To nie jest niewolnik, żeby warować przy kompie 24h/dzień bo może ktoś napisze maila...