Chyba o czyms zapomnieliscie... Wyjasnienie w zalaczniku.overall pisze:jen-yy pisze:Załączałem już ten wykres - idą zgodnie.
Ale nie podniecałbym się tym przebiciem lt - na początku lipca też przebili i zmyła była piękna![]()
Liczę na coś podobnego
No ale nie ma Bena ponoć... i ewentualnie tylko te china calendar mogą cos zdzialac jeśli już. Do tego przebitka z 31 lipca wyniosla jakies 12 pip a teraz ze 36, do końca dnia już nie wiele, no chyba, ze patrzymy na czas time square...
Jak dla mnie to mamy do czynienia po prostu z silnym trendem mającym swoje podstawy w danych makro...Liczylem na Bena ale zniknął![]()
Dlatego jak pisałem wcześniej, siedze w usdchf bo tam za bardzo już nie ma gdzie spadac a na edku możemy walnac i tisiąc pipsowniby lustrzanka a jednak nie do końca
DayTrading: Środa 07.08.2013
Re: DayTrading: Środa 07.08.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 
Wygląda na to, że dzisiaj to ten poziom.ForexTig3r pisze:Zazwyczaj jest to 61.8 albo 161.8janusz73 pisze:dokąd zaleci uj ma ktoś jakieś wyliczenia
Witam.
Odbicie powinno być w okolicach 128.45
Możesz to jakoś wyjaśnić słowami, ze screena nic nie wyczytałem.Początkujący jestem
128.45 to poziom fibo 127.2. Od tego miejsca powinno być UP.
ejek
TL, puści to spadniemy trochę niżej
TL, puści to spadniemy trochę niżej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nie było mnie prawie 2 godziny, złowiliście coś?

ja tam pójdę coś wypić, od razu ruszy.... byle w dół!
znaczy będzie nadal spadać rosnąc?rabit pisze:Chyba o czyms zapomnieliscie... Wyjasnienie w zalaczniku.
idź idź, płynniej będą wykresy latały.maassk pisze:odruchowo przeczytałem że poszłaś po 0,5l i teraz sam sie zastanawiam czy nie isc
cały dzień wykresili i polemikowali o spadkach, a to rooosło i rooosło,neonisan pisze:Polecam wykresy powyżej a szczególnie polemikę ....[...]
ja tam pójdę coś wypić, od razu ruszy.... byle w dół!
Ostatnio zmieniony 07 sie 2013, 23:24 przez Kredka, łącznie zmieniany 1 raz.
Zakładam, że autor miał na myśli spadkidzidziapiernik pisze:nie było mnie prawie 2 godziny, złowiliście coś?znaczy będzie nadal spadać rosnąc?rabit pisze:Chyba o czyms zapomnieliscie... Wyjasnienie w zalaczniku.
Ja już nic nie zakładam 
a ja zakładam szlafmycę i idę spaćdzidziapiernik pisze:Ja już nic nie zakładam